P6 Göteborg

Schlagersittning à la glitter & glamour
Schlagersitningen blev en succé förra året och därför ville HT16 se till att det blev av igen. Det blev dessutom våran sista sittning som vi arrade tillsammans.
 
Mucklan, Tufs & (från HT17) Chäck var kvällens arrangörer. Under dagen lagades maten och dekot fixades till toner av schlagermusik för att komma i rätt stämning.
 
Gästerna trillade in och snacka om glitter & glamour, visst är det kul när både de som arbetar på sittningen och gästerna har gåt all-in! Kvällens toastmasters var förra rets arrangörer Swipe & Gameboy, och efter att folk fotats vid fotoväggen och satt sig till bords så drog sittningen igång.
 
Gästerna sjöng med i schlagerlåtarna som spelades och under sittningen bjöds det på extra underhållning (utöver alla gyckel)! GvifEN & Koji uppträdde till All the feels & Euphoria och sedan var även Caddy & Bing med för att avsluta med en hyllning till discolegenderna Alcazar med deras låt Stay the night. Efter sittningen var det eftersläpp och DJ Irene spelade festliga schalgerlåter hela natten lång...
 
 
 
Hälsningar Koji
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress