P6 Göteborg

ASPKAMPEN 2018
Lördagen 20/10 var det äntligen dags för Aspkampen 2018! Det var ett gäng taggade P6or och aspar som intog Studs tillsammans med andra föreningar och deras aspar.
Efter ett gäng roliga lekar och tappert kämpande aspar så var det final mellan P6-asparna och System6+Kog6-asparna. Alla kämpade väl men tillslut stod P6-asparna som segrare! Kvällen avslutades med en supertrevlig hämtmatssittning.
 
 
Vilket gäng, vilket superduper-gäng! Grattis till segern! // Padma
Pub: Beer for Boobs 2.0
Och så var höstterminen här och likaså vår första pub för hösten: Beer for Boobs 2.0!
Någon kanske kommer ihåg förra höstens pub med samma tema? Vi kände att varför ändra ett vinnande koncept, vi kör igen! Även i år hade vi en insamling i samband med just denna pub, och denna gång kunde man swisha en gåva eller köpa en rosa produkt till förmån för Bröstcancerföreningen Johanna här i Göteborg. Du hittar deras hemsida här! Det var också första arbetspuben för några av våra aspar, och de skötte sig superbra! 
Nytt för i år var dock att vi höll pub på 11:an! Det var kul att testa något annat, och ni träffar oss där åtminstone tre gånger till i höst. Hoppas vi ses då!
 
 
Ha det fint så länge! // Padma
Tacofiesta och beachvolleyboll!
Nu i helgen var det dags för den årliga TACOFIESTAN, där P6or och aspar tillsammans äter tacos och umgås. Som vanligt var stämningen på topp! Kvällen avslutades för de flesta på gasquen.
 
 
Vår helg avslutades i Kviberg där vi spelade beachvolleyboll. De som spelade bjöd på härlig stämning och man kunde se ett glatt gäng ute på planen, samt några vinnarskallar. Beachvolley är något nytt på schemat och verkade vara uppskattat av de som var där. Något vi helt klart får göra om!
 
Hoppas ni får en härlig vecka där ute! // Padma