P6 Göteborg

P6 35 år!
I helgen firade vi att vår kära förening hunnit bli hela 35 år med en kombinerad jubileumssittning/omsitts. Här kommer lite bilder!
 
 
 
Gästinlägg från asparna: Harry Potter-pub på Kårkällar'n!

Förra fredagen var det asparnas tur att arra pub. Kårkällar'n gjordes om till the Three Broomsticks och den stora matsalen, kvasta​​r i taket, wanted-posters, ljusslingor och vita ugglor var därför given dekoration. Kön hade bildats redan innan dörrarna slogs upp 19.00. GU-studenter och andra gäster, främst Harry Potterfans, men även de som föredrar en öl eller två i gott sällskap, fyllde Kårkällar'n. Ur sorteringshatten fick man dra upp ett armband i olika färger, för att få en tillhörighet till Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin eller Hufflepuff. Efter att ha gått igenom perrong 9 ¾, väntade kvällens alla överraskningar.

 

 
Den välkända Harry Potter-melodin spelades och bakom baren stod bl.a. Draco Malfoy och Rita Skeeter. Det serverades specialdrinkar samt annan god dryck och mat till den billiga peng som är standard på Kårkällar'n. Ett Harry Potter quiz med pris till vinnarna hölls, bilder togs och vänskapsrelationer skapades.

 

Tack till alla som kom, hoppas ni hade en minst lika magisk kväll som vi aspar hade!

 (Mediemaster edit: P6 vill också tacka asparna för den eminenta pub som vi alla fick gå och ha kul på, riktigt bra jobbat! och för att de kirrade ett käckt gästinlägg till P6-bloggen såklart)
 
 
Who you gonna call? P6!
Hej hej hallå!
Jag tänkte att vi skulle titta lite på halloweensittningen som P6 och asparna anordnade förra helgen. 
 
Vad var det för tema? Jo ghostbusters såklart! 
Det var många spöken som drev runt och skrämdes trots vårat team med spök-busterz. 
 
Hej hej toastmasters (längst fram) och ett taggat, utklätt gäng som posar i vårt lilla foto-hörn. 
 
Hej hej till vinnaren av årets bästa utklädnad! 
 
Det var många glada miner både bland gästerna och vi som arbetade. Käcka gyckel, god mat, gäster med riktigt bra utklädnader, lush life på eftersläppet: med andra ord, allt som en riktigt bra sittning ska innehålla. 
 
P6 tackar alla gäster som gjorde kvällen fantastisk!
(och såklart mopp6 som moppade stora salen lätt två gånger och återställde ordningen efter allt spökslime och härjande)