P6 Göteborg

Maskeradbowling
Jag tror allt att det är ett nytt ord? Maskeradbowling!? Nu är det så iaf!

Mår fantastiskt idag, för nu kan jag faktiskt skriva någonting vettigt om nollningen!(Trots att inlägget om Jusin Beiber var mycketmycket vettigt) Var med på första aktiviteten idag. ^^ Hade kalas kul! Det var många roliga och fina nollor! Utklädda allt från clowner till disney figurer! Här kommer lite bilder, är det någon som mår jätte dåligt för att ni är med på en bild så kan ni kontakta P6. (Eller mig som skriver) Ah men kommentera eller något! men tycker förörvigt att ni alla blev jätte fina och att det inte finns något att skämmas för!

Lollo (Micke)
Nicklas Guden är lycklig för någon tar på honom!
FINT!

Humöret är på topp och det dansas 80/70-tals dance!

GUDAR


Små råttor eller möss :)Här har vi Disney figurer! Alice, anden i lampan, ior och toker!! Fantastiskt!


YEEEAH Ryback är PEPPP!!!Här har vi en LAGFLAGGA!! Super! Temat verkar vara att ha kul då flaggan består av kvarlevor från glada dagar! Det må vara den vitaste lagflagga jag sätt^^ Vi i p6 brukar säga: Kreativitet belönas! Gillar kreativiteten på denna!!!! :)


Här har vi en Clown och ett Lejon! Fantastisk bra utklädda måste jag säga!!!!PP = PEPPA P6:ARE


IOR och TOKER! :) Fint!


Huvuden! Fint! Som jag brukar säga!

För er som sörjer för att ni inte kom med på kort! Det är Lugnt! Kom imorgon (Onsdag) på Sys6 onsdagspub så ska jag se till att fotta er =D SES!

Kramar Frida Qoute Bubblan
Oturs pub, första puben 2012
Tänkte skriva lite om första puben 2012 eftersom jag inte hunnit skriva om denna tidigare^^

Man trodde man skulle ha as mycket otur denna dag!Fredagen den 13 januari! Men hade inte så mycket otur faktiskt!!! Hade rikrigt roligt!!! Det var många glada och spralliga människor!

Året startade väl!  Partehey!!!!!


P6 Folke jobbar i Puben!

Yooo! Trevligheter!


Vi spelade kort! Självklart vann jag! (Som alltid) Trots att vi spelar Fuck the dealer!

Kramar Frida Qoute
Hejsan!
Hejsan kära Läsare!

För er som är nollor hade jag gärna skrivit om hur underbart roligt och kul vi har det på nollningen ^^Fast jag är inte med så kan tyvärr inte göra detta! Jag tänkte istället upplysa er om ren levande fakta som är bra att veta!

1. P6 är Awesome! Går man med öppnas en stor studentvärld :) Fantastiskt! Man får dessutom en vacker overall!!Röd och grön! Vi har ju startat en Aspning nu till våren :) Vilket är ännu mer fantastiskt! Tycker ni ska testa att aspa och se vad det innebär!

2. Nu har nästan hälften av nollningen gått, och det är en vecka kvar! Så kommer självklart Finsittningen! Man klär upp sig i en fin klänning och fixar håret! Killarna kommer i kostym och det är sista dagen av nollningen! Underbar känsla!
Men trots detta tar det inte slut där! Vi i P6 kommer fortsätta att arra massa pubar och sittningar! Förövrigt finns det fler förningar som också gör detta och Kårkällarn har en pub varje onsdag med både studentvänliga priser och finare Öl.

3. Justin Beiber är AWESOME! Fantastisk fantastik musik! Jag hade planerat att klä ut mig till honom på maskerad bowlingen! Men blev ju sjuk! Hoppas innerligt att någon annan gör detta <3 Visste ni att denna duktiga pojke var bra på trummor som 3åring! SJUKT! Men iaf! Jusin beiber! En person vi hyllar ofta i P6 :) (eller?)
Kramar Frida Qoute Bubblan