P6 Göteborg

Asparnas Ovvefest
I lördags. Alltså den 10 December hade Asparna sin allra första egna sittning. Vilket betyder att de förberett denna sittning alldeles själva!!!!!!!!

Eftersom det var Crossdessing var alla mycket, mycket fina!!!!

Festligheterna började redan klockan 11. Alla är ju inte så pigga själar men vi hade allt några som var där och deltog. (Tror jag, då jag inte befann mig där) Förfesten hölls hos Lovisa! Sjukt Awesome! Denna lördag. den 10 December... Kunde allt hända! Nu ska ni få höra.Förfest FTW! På något sätt får denna unga sköna dam mig att tänka på Vikingar!


Hällås höll tal! Vart sjukt förvirrad först! Bin laden i klänning? :O Men sedan hängde jag med på vad som pågick!


Självklart bjöds det på some manly love. Om man säger så!!!!!
MER Manly love! 

På festen fans det förrutom manly love även lite töser där! Farligt! Man vet ju vad töser är ute efter.. :O Manly love!!!!!!

SEXYY

FÖRÖVRIGT!!! SÅ KVÄLLENS OUTFIT VAR JU LÄTT EN DELAD ETTA MELLAN JONAS OCH CANDYMAN! TYVÄRR HAR JAG INTGEN BILD PÅ CANDYMANS VACKRA OUTFIT!

Glada Aspar som fick sina overaller :D
Ta hand om de varsamt så de blir fina och röda om ni får färga dem :)

Förövrigt tycker jag att det är as kul att det någon faktiskt kollar bloggen varje dag!!! Helt otroligt! =D Ska nog börja blogga lite mer ^^


Eftersom jag tar alla fotton så kommer jag lixom inte med på bild så ofta! Så tänkte föreviga mitt vackra utseende!

Kramar Frida
Julkul
Imorgon har vi p6- möte. En av de så kallade "tisdags-möten"
Då får vi se vad som skall diskuteras denna vecka :) Kanske kommer vi alla dykaupp som jultomtar, (Kim?) ha julmusik i bakgrunden och äta pepparkakor med mjölk! Vore ju as mysigt!
Men men!!

Snart är det i alla fall Jul och jag tror många av oss börjar boka biljetter hem om detta inte redan skett! Men trots detta fortsätter vi självklart festandet och umgåss glatt med varandra. På onsdag kommer vi dyka upp på onsdagspuben och på lördag har våra självaste Aspar sin Ovve-fest! Ska bli mycket spännande i min mening :) SKÖJS!

För julkänslan!: Lite JULKUL
Spårvagnsrace
I fredags var det dags för det årliga spårvagnsracet!
Vi började på marklandsgatan, där vi började med att gå in på en pizzeria och tog en lättöl. Sedan fortsatte vi och följde 3ans spårvagn resten av resan.

Ett spårvagnsrae går till så att man måste följa en spårvagn och sedan stannar man vid varje stopp och i detta fall fanns det ett brev vid varje stopp, i varje brev fanns det uppdrag som tex: gå dit och dit, där väntar nästa brev osv. Det fanns även ledtrådar till olika bokstäver som asparna skulle bilda ett ord av på slutstationen.

Busade vid någon pub vi åkte förbi.

Alla är glada på puben!

Sedan drack vissa WAY TOO MUCH så de däckade... Men vi var lika glada iaf :)Asparna testade det kända "rullet". Från generation till generation! Detta ö-kända rullet fick även min generation testa på som aspar! :)På vägen gick vi förbi en massageaffär, Kom 3 betala för 2. Lät som en bra deal tyckte vi!


Vi var även förbi en pizzeria vid vagnhallen majorna. Mumms mumms!!!!


OOOH YEAAH!!! Slutdestenationen var hållplatsen vid henriksberg. Där väntade Theres (Som annordnat de hela) i bowlinghallen. Efter detta begav vi oss vidare mot pyamaspuben som Haddok annordnade. Där spelades det 3-man :)

Kraam Frida Qoute