P6 Göteborg

Sen sist...

Mycket har hänt sen jag senast skrev här. Ska nämna några höjdpunkter...

Pyjamasparty och Kareokepub! Hävsex hade pyjamaspartysittning på Isobaren dit många p6are och aspar begav sig tillsammans med DKM som var i Göteborg och hälsade på över helgen. Jag, Skåne, Emmi och Lilltess passade på att förfesta hos matnatsex på studs. De hade ju kareokepub kvällen till ära. Inget jag kunde missa såklart. Så det blev lite sång och mintupucko innan det bar av till chalmers.

P6 och DKM totalägde sittningen, även fast haddock återigen försökte med sitt Obamatema. Hallå, det var kanske kul första gången, men nu börjar det bli tjatigt. Kom på något nytt!! Tandkrämsgycklet var ingen hit då Skåne som vanligt missuppfattar att han inte kan hitta på egna idéer som att hälla cider i spottglaset. Cider och tandkräm är nämligen ingen trevlig kombination.

Efter sittningen blev det tillbaka till studs och kareokepuben. Jag hittade Jågutts plånbok och fick en mintupucko för det. Inte dumt alls. En DKMare lyckades stolt spy ner avenyn denna kväll.

Jag gjorde något lustigt. Jag sa hejdå till Linda, för jag tänkte gå hem. Sekunden efter det kommer jag på att jag är hungrig och får syn på T-blå. frågar honom om de har någon mat där. Och jovisst, det ska han väl kunna ordna. Så jag hänger med honom in i köket, och efter att ha sökt igenom frys och kyl där så beger vi oss till matnatsexs förråd och deras frys. Där hittar vi korv, som vi sedan värmer i ugnen. Sen sitter jag i köket äter korv och stoppar alla aspar som går  förbi när de städar och frågar vad de heter. Så nu kan jag namnet på alla aspar i matnatsex. Eller i alla fall de som var på kareokepuben. 

Det dumma är att nu kollar jag på min klocka och inser att den är kvart över fyra. Fan min sista spårvagn gick just. Jag får vänta en timma. Jag drar med mig Hilmarch, som är stupfull, till tintin och sitter där och pratar med stammisar i en timme. Sen beger jag mig till hållplatsen. Vad får jag se? Jo att det är 45 minuter kvar tills min vagn ska gå. Det kan väl aldrig stämma. Jo, för att min klocka går ju på sommartid, vilket jag för ett ögonblick hade glömt av. Så jag hade kunnat åka hem direkt, istället för att sitta och vänta in att de skulle sluta gå.  
 
Lindas inflyttningsfest! En mycket intressant och rolig fest som delades upp i tre rum då vi var så många. Det var sanning och konsekvens-rummet, mysrummet och festrummet typ.

Vi var ett gäng som drog vidare till chalmers och Hilbert efteråt, där Reko hade haft omsitts. Det blev lite capzning, där jag ägde Fnatte som in i sjutton. Jag och Ludde hittade en konstig korridor bakom en stängd dörr som vi tyckte var värd att undersökas. Vad hittar vi där om inte två F-sexare, och en mopp. De städade korridoren eller nåt i den stilen. Sen hittade vi en stor kärra med rep. Självfallet skulle vi dra varandra på denna vagn. Men jag rycker till för häftigt vid ett tillfälle, varpå Ludde ramlar av, och vagnen dundrar i 180 in i mitt ben, som fortfarande är svullet, där vagnen träffade. Ludde var i alla fall gentleman sen och bar mig på ryggen till hållplatsen, och lånade ut sin jacka till en frusen Hilmarch.

Softsöndag! Otroligt trevligt arrangemang av våra underbara aspar. De bjöd på chokladprovning, sällskapsspel, filmvisning och biljard. Precis rätta sättet att avnjuta en söndag om du frågar mig.

Maggans Bursdagsfest! Självfallet en mycket trevlig fest där det spelades ett tärningsspel som var tusen gånger roligare än treman. Ingen ville sitta efter mig. Konstigt. De påstod att det inte gick att se om jag ljög eller talade sanning nämligen.

Jag lockade med mig Emmi och Lilltess till Chalmers och Zaloonen sen, där Zexet denna kväll hade haft omsitts. Lisa hade bjudit dit mig. Och det blev capzning så klart. Och jag må säga att jag är mycket imponerad av Emmi som gick hem med 146 Zexet-remmar, 19 märken och ett skärp. Själv kammade jag ihop 43 remmar vilket jag inte tyckte var dåligt det. Hm, jag vet inte riktigt vad Zexet tycker om oss numera. Vi tömmer ju deras overaller =).

Nu i helgen har ett gäng varit på SPIIK och ett annat i skåne. Så jag hoppas på trevliga berättelser därifrån! // Therese

Kärlekstrubbel
Jahaja, då har halva p6 fått beundrare, på vitt skilda håll tydligen, och det vankas blind-dates i mängder på fredag. Obehagligt om du frågar mig. Trevligt om du frågar andra. Så vill du se förvirrade o kärlekskranka p6are virra omkring är det till gasquen du skall bege dig på fredag. Oh herregud, har nog inte var riktigt såhär mycket ruljans i gästboken på länge länge... Sedan har dessutom undertecknad fått sig en beundrare. Det är ju alltid najs, Dock har jag inte en susning om vem det är, men det är ju inte pojkvännen iallafalla.... Eller?! Hmmm, han skulle ju börja på P, men det hade väl vart för patetiskt om det vart han iofs =)

Well, nu ska jag nog fortsätta glo på film som den tråkiga variant av p6 som jag är.. Det skulle bli hmmm Borat eller Yrrol. Jag tror det blir Yrrol om jag får bestämma! =) Kram o tjing. / A
Norrlandssittning!!!!
Ja, då var det äntligen dags igen. Jag dumpade mina saker på studs kl 14 för att sen bege mig ner till systemet för att inhandla det sista som saknades. Sen återvände jag till studs och mötte upp asparna. Då Linda och Emma inte hade kommit än, och de satt inne på det mesta av pyntet och all maten förstås, satte jag och asparna igång och planera hur vi skulle få plats med alla 50 gästerna. Vi började också tömma förrådet på all alkohol och allt annat som kunde tänkas användas till pynt.

Linda och Emma anlände ungefär samtidigt och bland asparna flödade kreativiteten. Blev mycket mysigt och fint i lokalerna, med granar, en snötäckt bar, skida och stavar på väggarna, julstjärna m.m. Vi fick styra om lite i arbetsschemat då två aspar tyvärr har lämnat oss. Men inget som inte gick att lösa.

Strax innan sju började jag mig på att försöka få ihop någon smaklig fördrink. Har ingen aning om den smakade bra. Om den inte gjorde det får ni skylla på Erik för han fick vara min avsmakare.

Mary var först på plats och där efter kom Jågutt, som hade passat på att anmäla sig dagen innan. Jag följde med honom ut för att se till att han skrev upp alla uppgifter som han skulle. Och vem dyker upp då om inte Långben som inte anmält sig alls. Tyvärr är jag alldeles för snäll, så jag kunde inte neka honom. Jag skällde bara lite på honom för att han inte hade anmält sig. 

Innan jag hade hunnit reagera var lokalen fylld av folk. Och de ville köpa drinkar. Det blev mycket drinkblandning i början av kvällen. Dock hade vi ju ingen is, så drinkarna blev ganska utspädda, då det kände dumt att ge dem halvfulla glas. Vi bytte senare på kvällen till de mindre glasen för att få bättre koncentration. 

Sittningen drog igång, och jag passade på att hoppa in och hjälpa till och servera. Maten var underbart god. Och det var härligt att för en gång skull hinna med att äta. Linda och Erik var toastmastrar. Och vår fina gyckellista (vilket var en tavla) var snart fullklottrad med gyckel. Fick bland annat se fabians klassiska "Igor och Petruska". Den här gången fick han assistans av JB. Asparna hade ett finfint gyckel. Så himla roligt! Bra jobbat där!

Vi hade ju norrlandsquiz med, och när vinnarna hade utsetts kom jag in med skidan som jag och Ludde hade limmat fast glas på tidigare. Dessa hade vi nu fyllt med en härlig drink, som jag inte vet namnet på. Improviserade mest. Vinnarna fik nu tömma dessa. My missförstod dock hela vitsen med skidan och drog loss sitt glas. Inte lätt när det är svårt. 

När sittningen var slut fortsatte festen naturligtvis. Faust dök upp och många fler. Kan ju passa på att ännu en gång gratulera Linda som kvällen till ära blev invald i Faust! Asparna gjorde ett kanonjobb, vilket gjorde att jag oftast kände mig ganska överflödig, så jag fick massa raster och gick mest och höll övergripande koll på det hela. 

Strippning blev det, men hör och häpna det var inte min kära broder som var inblandad den här gången. Nej det var Faust som tyckte att det var alldeles för varmt för att behålla kläderna på.

Mycket kramgoa människor på den här festen. Var man än gick fick man en kram. Trevligt trevligt.

Långben utsåg sig själv till en mycket bra vattenhävare. Men öl kunde han tydligen inte häva utan att spy efter fyra klunkar. (Eh.. detta var något han berättade, han spydde alltså inte.) 

Klockan 2 stängde vi baren och det var ingen lätt sak att bli av med folket vid halv tre. Det blev till att köra ut dem och stänga dörren. Så var det dags att städa. Och asparna gjorde återigen ett hästjobb. Mycket duktiga. Men då 9 to 5 dök upp på spellistan var vi ju tvugna att ta städpaus och köra lite linedans. När vi nästan är klara hörs plötsligt ett ljud från boomblastern, trots att musiken är avstängd. "Någon är inne på msn" är Luddes kommentar. Och visst var det så. Lisa ville tacka för en grymt bra sitting och fest. 

Vi packade Lindas bil full så bar det av hemåt. Tack alla som var där för en grymt trevlig kväll! // Therese

(Förhoppningsvis ska jag få upp lite bilder här snart. Min kamera är ju sönder, så jag får tigga från någon annan..)