P6 Göteborg

Pub: Disney
Hej-hå, hej-hå, till P6s pub vi gå! I onsdags slog P6 upp slottportarna för en pub med ett tema som var alldeles, alldeles underbart.
Det var Disney-pub såklart!
 
Som ett extra tillägg till dekot hade gästerna denna gång möjligheten att få måla och färglägga sina favoritkaraktärer. På väggarna satt posters för alla härliga klassiker och några nyare filmer, som om de återigen gick att se på bio. Allt målat deko blev också uppsatt på väggarna. Som en extra magisk touch hade vi fina ljusslingor och serpentiner för att på riktigt rama in Disney-känslan.
 
Kvällen bjöd också på ett Disney-quiz, där vinnarna kammade hem (med en dinkelhoppare såklart) sugrör och glitter. 
 
Hoppas er kväll var helt magisk! Och just keep on swimming. // Padma
Mellanstadiedisco med P6-asparna!
I fredags arrangerade våra aspar sin alldeles egna pub, och gästerna blev bjudna på mellanstadiedisco! En riktig flashback Friday till det klassiska discot, med bl.a. discolampor, temaenlig klädsel och musik som tydligen fortfarande uppskattas?!
 
Fint på baren stod också en påminnelse om att man kan donera till vår insamling för Mustaschkampen! Läs om de tokiga och roliga uppdragen, samt donera om du kan här!
 
Kvällen bjöd bland annat på limbo-tävling, och wow vad alla var duktiga! Till slut stod finalen mellan våra egna Odette, Koji och aspen Axel. Spänningen var olidlig och vem som segrade kan du se längst ner i inlägget!
 
Innan sista låten avslutades själva discot med en traditionsenlig tryckare. Nostalgitrippen till mellanstadiet var nu komplett. Tack till alla som kom och stöttade våra aspar och deras pub!
 
 
Vinnaren av limbon - Koji!
 
// Padma
HALLOWEENSITTNING 2018 - FOLKLORE
Årets halloweensittning har nu gått av stapeln och temat var "Folklore". Studs förvandlades till en dunkel och mystisk skogsliknande miljö där alla möjliga "varelser" dök upp. Kvällen bjöd på, förutom fantastiska toastmasters, roliga gyckel och härliga gäster, precis som vanligt! Stort grattis till vinnarna i vår utklädnadstävling!
Bjuder på en härlig bildbomb, vill man se fler bilder och kanske spara ned någon man är med på, kolla in driven i eventet här!
 
Stort tack igen till alla som kom! Hoppas ni hade lika kul som vi hade! // Padma