P6 Göteborg

Sista onsdagspuben!
Tja! 
Igår höll P6 och Kårkällar'n den sista puben för den här terminen, och vi längtar redan till hösten! Men att det var sista puben betydde också att det behövde vara lite speciellt... Kvällen bjöd på mycket goa skratt, en galet lyckad tacobuffé, quiz av the one and only Snickerdick och självklart fortsatte bartömningen. 
Vi hade jätteroligt och hoppas att vi ses igen till hösten! :) 

Här förbereder Fabio, Nicke och Luffsen den goda tacobuffén. 

Både Nattragg och Nicke var på fantastiskt humör!

Jag var också rätt mycket på topp!

Sid höll ställningarna i garderoben.

Och Meg skötte sig bättre än någonsin i insläppet ;) 

Tobbe som serveringsansvarig och självaste Curry i baren.Succé!


Tack för en fantastisk vår på Kårkällar'n! We will miss you!

Allas eran, Blåmes. <3
Sommarsittning i Isobaren 7 juni!
Heya allihopa! 
 
Den sjunde juni höll Haddock sommarsittning i Isobaren och självklart var P6 där! Vi slog till och med ett rekord då hela fyra(!?!) P6'or var där under sittningen (fler tillkom under eftersläppet) vilket var ett rekord från våran sida enligt de äldre haddockarna. 
Eftermiddagen startade med förfest i Kviberg där Doris, Voffor och Onåda från MatNatSex gjorde oss sällskap, som ni ser på bilden nedan var P6 väldigt taggade! Kortspel och snack om festresor gjorde att vi på gott humör drog oss till sittningen och var där så tidigt som fem minuter efter utsatt sittningstid!!
Väl på sittningen så serverades det god mat: Pizzabullar till förrätt, färskpotatis och hemgjorda köttbullar till huvudrätt och glass till efterätt :D 
Jag valde själv att framföra det gyckel som Bacon beärade oss med under årsmötet: Lambo-lotteri (oskyldigt lotteri där lappar med högst ospecifika egenskaper avgör vem/vilka som ska få lambo, "råkade" blir så att lapparna innehöll saker som gjorde att toastmasters fick dricka). Detta resulterade i att jag ganska snabbt blev skålpål och då durkslaget var för litet för mitt huvud fick det tejpas fast (se bild nedan).
Sittningen flöt på bra efter detta fram tills strax innan efterätten då ett gyckel från en äldre haddockare förpassade båda toasmastrarna till toaletten (nya toasmasters ersatte dock dessa direkt, så detta verkar ha förutsetts av sittande Haddock). Allt som allt en väldigt trevlig sittning hoppas den blir lika bra nästa år!
//Kanvas

 
 
Nu är vi här!
Tjohoo! Äntligen är vi igång med den mycket omtalade bloggen. Här har ekat tomt och ensamheten har varit total, men nu är vi redo och ska göra allt för att uppdatera mer än någonsin. P6 (bästa) generation HT13 har tagit över och våra poster har delats ut. Vi krönikörer, som kommer driva (bland annat) bloggen, är så peppade på att få sätta igång! Men ni måste ju undra vilka vi är? Ingen vet helt säkert, men vi tänkte i alla fall ge er en kort presentation (och en alldeles förträffligt fin bild) för att ge er en idé i alla fall.
Nu kör vi!

 
Till en början har vi mig, Lina, men jag går som vanligast vid mitt smeknamn Blåmes. Jag började på förskollärarprogammet på GU hösten 2013, och blev våren 2014 vald till en utav P6's tre krönikörer, där arbetet går ut på att uppdatera bloggen/facebook/andra sociala medier. Ett starkt kännetecken är mitt alldeles för högljudda skratt (eller skrik) i korridorerna runt på Pedagogen (eller puben, i hemmet, på busstationen etc.). Jag tycker om öl, glass och massa glada människor men ogillar när kaffet tar slut och min hemska förmåga att alltid få blåmärken.

Till vänster på bilden har ni Karl ”Kanvas” Tengström, jag läser till matematik och fysiklärare för gymnasiet och började på GU hösten 2012. Våren 2014 blev jag tilldelad tre poster i P6; externmästare (som jag delar med Pippi), resemästare och krönikör.
Letar man efter mig så kan man lyssna efter en svårplacerad dialekt, och är det en onykter kväll så är det bara att leta efter konstnärerna som aldrig kan lämna mitt ansikte ifred!
Jag gillar groggar (gärna blandade i ett litermått), Sid (helst i ett onyktert tillstånd) och Haddocks sexmästare. Det jag ogillar är bananer (att fundera på vad jag ogillar var också jobbigt). ”Herregud, ge mig en cider!”

 
I mitten av bilden har ni Linus 'Bertman', lika sexig som alltid. Jag studerar till förskollärare och började precis som Lina HT13. Galet värre. I P6 så fick jag nu under våren 2014 två stycken poster, it-mästare och krönikörposten. Om man ska leta efter mig så är det bara att kolla efter någon med ett galet snyggt ärr i pannen som jag råkade få efter ett slagsmål med en bil. Bilen fick minst lika mycket stryk. På puben kan du leta efter en kille som är otroligt dålig på att flörta, med största sannolikhet är det jag. Om du någonsin stöter på en kille med väldigt lite kläder på kroppen så är chansen stor att även det är jag. 
Jag gillar allt förutom ketchup och ost, det är mina stora fiender, får jag ketchup på mig är risken att något annat kommer ur mig. Och walla, nu känner ni mig lite också!
 
Finns det några frågor är det bara att kommetera så ska vi se till att svara så gott vi kan! KBP! Puss :)