P6 Göteborg

Ag-resan, vilken pärs!
Så var det då dags för en uppdatering från AG..
Herregud, hur ska detta sluta nu då?
Resan ner gick skitbra efter att vi vinkat av lilla maratonlöparen, vi kan kall henne Klotter =) Den för resan utsedda dagboksfröken det var jag, så kladdade i boken gjordes rätt flitigt! Redan nere på pedagogen kom faktiskt frågan upp om vi verkligen måste ha Slampan med oss på bussen!? Och givetvis tog Jr åt sig... Den stackarn=)

Hmm efter 20 minuters färd, låt oss säga i höjd med Mölndal kanske, så dog Knut! Fy fan! Luften bara gick ur honom... Bokstavligt talat! Men Joel det var en mer handlingskraftig kvinna det, så hon höll minsann hela vägen!

(Klicka på bilderna så blir de större!)

Måste erkännas att resan är lite som i en dimma... Oerhört tät dimma =) Men plötsligt rusar Sexmästarn fram som faktiskt blivit inkvarterad hos systemsex efter som några sk reiseleiter skulle sno våra platser längst fram i bussen! Vad är nu detta!? Anyway sexmästarn springer fram från längst bak i bussen och säger; Aspmästare, det måste in i dagboken att Pryl sa att jag har stor snopp! Skriv det... Sedan slår han sig ner i sätet bakom, och berättar för vår lilla söta Hangaround som var med på resan vad anledningen bakom att pryl sa detta var... Inget som kommer att tas opp i bloggen, men om ni hittar dagboken! LÄS för guds skull =) Om jag får som jag vill kommer den ligga i min bak/ärm! ehm... ja...

Väl framme i Visby tar det en halv evighet när min sovsäck är det enda som inte dyker upp.. den och vår limegröna påse med dildos! Snacka om besvikelse... över sovsäcken alltså! Men till slut dyker den upp... Men limepåsen den är väck... Snacka om otur... inga leksaker på hela helgen! hur ska vi klara oss nu då är det tänkt?

På campingen sen är vi ganska tacksamma att vi har ett hus faktiskt och inte ngt jäkla tält som förra året! Orka resa tält mitt i natten hmm typ. halv 4-4 och lagom bakis/onykter utan man kunde bara slänga sig i sängarna o soooooova... Gottit ska det vara! Sen att man kunde duscha när man ville var ju ganska trevligt det med =) Dan efter satt vi på vår lilla altan o grilla lite korv, o softa o några från hävsex blandade drinkar. Snubben i grönt blev dock förvånad över att en extra ingediens i hans drink gjorde den jäkligt mycket godare!


Det var dock inte vilken ingrediens som helst utan en bit korv med bröd! Trot eller ej!! Men jag smakade faktiskt och det var en jäkla skillnad jämför med de andras, som ju faktiskt hade samma innehåll förutom just korven! Den du!
Att sedan vår kära sexmästare valde att leka med korven framför oss andra kan ju tolkas hur du vill men vi har bevis..
Vad som hände på kvällen därefter bör inte skrivas, men nämns så smått ändå, Pryl hade som sagt sin kvartsekelsfest för ett tag sen där han hade ett par kockar som lagade maten.... en av dess små liv var med på resan och bodde i vårt hus. Vi tog honom som hund så han traskade glatt efter oss i sitt lilla koppel! Vid ett tillfälle råkar alla i huset vara ute på altan varpå alla stolar blir tagna så jag slår mig ner i hunden knä.. Nu sitter jag på Pryls kock, säger jag med ett flin... Ja o du är klibbig, säger han tillbaks... Det räcker för att min kära penning(blivande aspkollega) skall bryta ut i ett sanslöst asgarv!!! Så jag blir tvungen att gå därifrån =) Ja efter ett par timmar alltså...

Vid en rundvandring uppe bland husen finner vi sedan vår lilla klotters adepter, DKV!
Dock i ny upptappning, varav en är utrustad med borste!
Han hittar vår lille Jr sittandes på golvet helt ensam och gör honom fin i håret!
Se så fin han blev! O där bakom ser ni hunden föresten!

Sedan får denna ölhäfvarförening en idé, givetvis med denna gula dryck som de älskar..... Vi häller den i en kondom o dricker det! Smart!


Men "all good things comes to an end"...


Även DKV´s gyllene dröm sprack... Därför fick han den gyllene vätskan i händerna istället.. Döm om hans förvåning och hans ilska därtill =) Hehehe, dessa dkvare att de aldrig lär sig?!

I samma veva finner någon en rulle silvertejp, och tycker att vår lilla Granskningsmästare är lite väl svårfångad... Därför börjar han att veva in hela henne med denna klibbiga tråd...


Men när de övriga dkvarna insett vad deras kollega gjort så flyr dem fältet! För ölhäfning är en konst de kan identifiera sig med, men kidnappning av sköna fröknar, det har dom aldrig gjort förr!

Resten av resan kan vi ju säga är censurerad! =)
Och vad jag gjorde defenitivt..

Jag kan ju dock tillägga att jag vaknade i Systemsex stuga på söndagen, med bara en sko, och en hel hoper med systemsexare runt omkring mig, med oven va på så inget konstigt har hänt... =) Däremot räknas tydligen att ta av sig skorna till att ha sex these days, bara så att ni är medvetna om detta gott folk!

Gör ingenting som inte jag har gjort, ehm.. Men vad ni än gör, behåll skorna på!

//Anna!

Isobaren

FFSex hade pub i Isobaren igår och Sexmästaren hade ju tjatat på mig hela dagen på att hänga med dit. Var dock inte så sugen på det först, men efter lite tjat lät jag mig övertalas. Så jag låste in tvätten i tvättstugen och begav mig hem till sexmästaren för lite förfest.

Då vi kom ner till Isobaren var det till en början ganska ont om folk, men T-blå som hade suttit där i två timmar vid det laget sa att det hade varit mer dött där då han kom. Jag köpte en öl, fick 2. Vet inte om FFSex hade nåt knepigt 2 för 1 avtal med mig utan att ha meddelat mig om detta. Men jag klagar inte i alla fall. För nästa gång jag kom och skulle handla så frågade jag vad baren rekomenderade. Mintushots. Och de tycke att jag skulle ha två stycken så klart. Så så blev det. Men sen stod jag ju där med två shots och ingen att skåla med. T-blå erbjöd sig att bli skålningskompis, så han bytte till sig den ena mintushoten av mig mot en klubba. Mycket bra byte (för honom skulle många säga). Han bjöd på en öl sen så det jämnade ju nästan ut sig.

Var uppe några svängar på Hilbert, men där var det mest ganska dött. Sista gången jag sprang upp dit hade jag lånat T-blå´s passerkort. Men shit det fungerade ju nästan inte. Jag hade satt mig ner och gett upp efter sisådär 20 misslyckade försök. Sen tänkte jag som så att jag skiter i det här. Så jag ställde mig upp, testade en sista gång, och då fungerade det. Just typiskt.

När jag kom ner till Isobaren sen igen hade några riktigt fina gamla Ped6are dykt upp. Det var riktigt nice det. Men de räddade mig inte när jag blev kidnappad av min pojkvän i systemsex. Illa illa. Fast när jag sa det till dem senare så erbjöd dem att slå ner hela systemsex åt mig. =)

Det var ungefär nu jag hittade JB. (Han hade tydligen hälsat på mig tidigare, men det hade jag missat.) I alla fall så konstaterade jag att: shit vad bra, nu har jag hemåkningssällskap! Han bor ju i rätt ände av stan. Så efter att P(ed)6 hade ägt systemsex och ffsexs stackars Ruben (som inte fick något hångel, för att ingen var villig att betala 20 spänn för det) på dansgolvet så bar det av hemmåt. Vi fick med oss Vice och tjejen i hävsex som jag alltid glömmer bort vad hon heter. Fy mig!

JB och jag hade våra vanliga historiadueller förstås. Blev en hel del andra världskriget den här kvällen. Men JB hade även lärt sig av vad jag berättade sist om rosornas krig. Inte illa. Inte illa alls.

Så när jag hoppade av spårvagnen till slut grips jag av panik. Min ficka är tom. Var tusan har jag då mina nycklar? Rotar ut hela väskan på en bänk. Men nej, de finns inte där. Vad gör jag nu? Ringer till Sexmästaren för att se om han är kvar på Isobaren och kanske kan hitta mina nycklar som jag med största sannolikhet har tappat där. Då slår jag lite på overallsfickan och hör ett bekant klirrande ljud. Där låg de. Fatta vad skönt! Så jag gick hem, hämtade tvätten, fick lite klagomål av Flamie när jag ramlade in i lägenheten, men somnade snart ifrån allt detta. //T-----------------------------------------------------

 

Inte för att förändra men för att tillägga bör det även skrivas in hur efterfesten hos ffs på studenternas hus gick till väga... Givetvis var alla vid detta tillfälle helt nyktra, med andra ord har INGA alkoholhaltiga drycker intagits på gud vet hur många timmar, minst en kvart! och därför var stämningen på Topp!

Våra old boys hängde på o rockade stället som sig bör.. Sexmästarn slängde ut sin långa kalufs o började headbanga till Nintendo? Kan det vart så?! Vem vet!
Jag vet iallafalla att den person jag trott vart Klas i ett år visat sig vara Per, så kan det gå! Namn har ju inte alltid vart min starka sida, ehm.. Däremot ett ansikte minns jag för det mesta! Men så alla vet, Klas är alltså systemsexdrägg nummer 2 från AG förra året!
Vem som var nummer 1 vet alla som var där förra året =) Bildbevis?! No vi vill inte hänga ut folk, bara peka lite! =)

Sedan sitter undertecknad o myser i soffan, någon tar en klunk av min öl, men råkar på vägen tillbaka vända och ställa tillbaka den upponer! Därför blir halva soffan och hela min bak dyngsur! Jag blir la inte heller så jäkla munter =) Men byxan blev fin... plaskvåt om inte annat =)

Vår söta lilla sittningsmästare dansar omkring i rummet, dock omedveten om tilltaget i soffan, och PÅ sig har hon kjolen! Jag vet är kanske inte helt snällt att säga... Men senare under kvällen tydligen så försvann den?! Jag vet inte vad som hänt, hon vet inte vad som hänt?! är det NÅGON som kan bringa klarhet i detta och framförallt ge tillbaks kjolen så hade vi vart himla tacksamma?!

En misstanke kan ju vara att hon satte sig i ölpölen, o blev blöt hon med? Kanske hängde kjolen på tork? Vem vet?

Tilläggas bör att innan det blev efterfest på Studs så begav jag mig på en liten tur bort mot handels, där tog jag mig ett litet nattamål tillsammans med en god vän och nykterhetspatrullen, eller vad dom nu kallas poliserna. Dom var himla trevliga faktiskt, fast jag var livrädd att de skulle låsa in mig =) Men det slapp jag ju som tur var! Här i krokarna ringer även Dalan i systemsex från ngt underligt nummer och talar in ett ca 5 minuter långt meddelande som består av; "Jävla Anna, var är du! bla bla bla.... jävla anna..... bla blab bla asgarv... jävla anna! nu ska jag lägga på klick" Där har ni väl ungefär summan av samtalet... Shit happens =)

Måste erkänna att fester, där ölen är otroligt billig och sällskapet oerhört trevligt är farliga =)

Många kom hem med blåmärken, borttappade saker eller tillsupna saker för den delen, men ingen kom hem missnöjd =)

Tack för en go kväll people! // A!
P6 runs Göteborgsvarvet
Klottraren är dessvärre lite seg med att uppdatera här får hon villigt erkänna. Men P6 har i alla fall sprungit göteborgsvarvet. Jepp det tog en vecka att smälta dessa 21 kilometer så att man klarar att skriva ner det. Men P6 sprang inte bara Göteborgsvarvet som vilken löpare som helst. Nej nej, piratutstyrseln var det som gällde förstås. Och Norges nationaldag till ära fick man ju hjälpa hisingens charmtroll att fira med norgeflaggor på kinderna.
Anyway så här såg det ut in action:

image24