P6 Göteborg

Mottagning vårterminen 2018!
I år hade vi för första gången en samlad vårmottagning med studenter från Pedagogen och Humanisten! Gudphaddrarna och Phaddrarna var därför från P6, Lol6 och Hum6 och woow vad kul vi hade. Temat var Släktkalas och det blev två roliga och intensiva veckor fullspäckade av olika aktiviteter...
 
Här kommer en blandning av goa bilder!
 
 
Vi hoppas att alla rookies hade det roligt och kände sig riktig välkomna till Göteborgs Universitet och Göta Studentkår! Har ni tagit egna bilder får ni mer än gärna använda hashtagen #HumUtVt17 på Instagram!
 
HT 17 TAR ÖVER!
I december hölls infärgningen och 18 aspar valdes in i P6! Eftersom att de aspade hösten 2017 blir deras generationsnamn HT17 och de valde att ha mottot - Kärlek för sjutton!
 
I P6 är våren som en övergångsperiod där de nyinvalda har rösträtt på våra möten tillsammans med presidiet och den gamla generationen behåller sina poster fram tills årsmötet i maj. Så nu är det alltså HT17 som röstar (tillsammans med HT16s presidie), HT16 utför arbetet som våra poster kräver och på arbetstillfällen som t.ex pubar och pluggstugor jobbar HT16 och HT17 tillsammans.
 
Här har vi en bild på HT17 när deras ovvar var vita, nu är de fint rödgröna!
 
Från vänster längst upp har de fått smeknamnen: Concordia, Pippin, Ivy, Scooby, Padma, Chäck, Siesta, Spears, Vanish, Smaug, Diggi, Odilia, Posh, Polli, Arla, MuscHu, LaSalle & Sia.