P6 Göteborg

Ny termin, nya nollor.
Det startade i Måndags, en KH-sal med nya människor & överaktiva phaddrar. 
En halvfull sal med människor ledde till pedagogvandring, lekar, galna namnförslag, för att sluta med ett chez amis och halvfulla människor.

Första dagen blev en introduktion till nya människor, en ny skola och för vissa en ny stad.
Andra dagen blev det pubrunda, där introduktionen av staden och dess nattliv fortsatte.
Med vår nya maskot Murphy och vår nya kampsång erövrade vi storstaden, pub efter pub.
Slutstation blev Henriksberg där det bjöds på dans, dricka och mellanstadielekar. 
Åh Gud Murphys K'pôdding  har avlkarat sina två första nollningsdagar och det är med bravur. 

Andra puben, nästan alla nollor och 2,5 phaddrar.
Här har vi nästan hela nollningsgruppen och 2,5 phadder.


Elsa, Murphy & Max.


/Bella
Nollning, once again
Nollning imorgon då... Är ni laddade tro? Alla nollor tror jag åtminståne sitter hemma idag och funderar och funderar, de har väl hört talas om chalmersnollningar, och gymnasienollningar och bävar inför vad som kommer att ske. Moahahha, döm om deras förvåning när de sliper springa nakna på Avenyn =)

Nej, truth to be told så kör vi ganska lugnt med våra nollningar, vi satsar mer på att ha roligt än att plåga er..... Så jag hoppas att så många nollor som möjligt dyker upp och stannar kvar under hela tiden! =)


Välkomna till skolan kids! =) /Anna!
Examenssittning
I går var det dags för ännu ett gäng studenter att ta examen och självfallet fira det. Det blev sittning och fest på studenternas hus där P6 ställde upp och tog hand om baren m.m. Vi byggde upp baren på samma sätt som på IFs julfest, eftersom det hade fungerat så bra då.

Vi blev ganska överraskade när den förste examensfiranden dök upp redan en kvart före utsatt tid och vi satt och stressade med de sista förberedelserna. Det blev en panikartad fördrinksfixning, som sålde som smör, eller alkohol, välj själv.

Efter ungefär en timmes mingel var det dags för sittningen att börja och här kom vi till nästa stressartade uppgift. Borden var nämligen placerade så tätt ihop, så tanken var att vi skulle servera vinet medan de tog mat. Och när man efter att ha serverat vin skulle hinna runt och servera vatten också så hade ju de första hunnit tillbaka till sin plats igen. Och då blev det trångt. Men alla fick i alla fall något i glasen och verkade nöjda. 

Att vi dessutom hade en grymt billig bar med studentvänliga priser uppskattades kan jag säga. Drinkarna gick bra, även om jag missade den värsta rusningen. Det var nämligen så att undertecknad skulle blanda en Imagination till en törstig själ, och då skulle man ju ha i en passionsfrukt. Så fram med kniven för att skära igenom skalet på frukten. Hade dock lite bråttom, och plötsligt hade man ett jack i fingret. Inte så farligt tänker jag och lindar ett papper runt och fortsätter blanda drinkar på löpande band. Lill-tess kom med plåster, så det skulle ju lösa sig. Det var bara det att plåstret fungerade inte så bra. Blodet trotsade det, och inom kort var det blod i hela baren. inte så trevligt för gästerna kanske. Wannabedoktor Maria tog en titt på fingret och sa: det där behöver sys. Så till axessakuten bar det av. Och Maria fick rätt. Två stygn blev det. 

Lyckligtvis tog utflykten till akuten inte så lång tid, så snart var vi tillbaka igen. De hade tydligen haft en väldig rush i baren när jag var borta, men efter det var det ganska lugnt. Och innan man visste ordet av det skulle vi stänga. Sålde dock en flaska vin för 40 kr det sista jag gjorde. Killen som köpte den gjorde ett kap eftersom det var långt mycket billigare än om man hade köpt den på systemet. Samtidigt gjorde vi ett kap eftersom man inte kan lämna tillbaka öppnade flaskor och vi hade fått den gratis.

Sen städade vi och städade och städade. Sen sponsrade p6 en taxiresa hem, eftersom vår sexmästare inte tycker om att vi åker spårvagn hem med över 16000 kronor. / Therese