P6 Göteborg

Onsdagspub
Idag är det ju Onsdag!
Aoife övertalade mig att följa med henne och Gog på onsdagspuben. Som faktiskt är öppen varje onsdag på nedervåningen på studenternas hus. (Kår källaren)

Dagens Outfit:

Asp nr 1


Asp nr 1. Rufus. En reflexväst och ett sött leende.
En asp är= en aspirant som vill komma med i föreningen :) Lätt sötaste Aspen i min mening. <3

Ett pluss i kanten för en asp är när den blir så glad av att vi berättar att vi ska på pub att den börjar rulla på mattan av glädje att få använda sin aspväst och trevligheterna.Väl på puben träffade vi P6:arn Patrik (Lovisa), Aspen Glenn (Patrik), Nollan Linus och även lite folk från andra trevliga föreningar.

Vi försökte lura sys6 nyblivna sittande att sno våra skyltar som tar plats i vårt förråd som vi vill bli av med. Några av dem föll för det, men vi lyckades inte hela vägen om man säger det så! ^^Men de var söta iaf :)Sammanfattat: Bra kväll :)

// Frida

30års Jubileum
I helgen firade vi vår 30års dag!

HELGENS OUTFIT..
Helgens outfit består av följande:
RÖD overall med ett grönt ben, färgat den själv. Det är därför jag lyckats ha två färger på den. Till overallen har jag en svart t-shirt som det står P6 gbg på. Gbg står för GÖTEBORG. För det är där vi håler till..

helgens outfit

Helgens outfit

helgens outfit På overallen kan man ha märken och även sitt smeknamn skrivet. Smeknamnet har föreningens generationen innan oss bestämt. Vilket för oss tbx till ämnet.

I helgen slog vi på stort! På fredagen hade vi en pub för alla våra vänner runt om i Sverige. Vihade två barer öppna och det fanns även tillgång till caps :)På lördagen var det dags för intärnsitts. Hela stora salen på studenternas hus fylldes av röd-gröna overaller. Generationer från 90-talet till 2011. Det var otroligt roligt och trevligt att träffa alla generationer! Jag må säga att denna sittning var en av de bästa jag varit på. Om någon vet hur man festar så är det vi!! Hela kalaset slutade med två ambulans besök, men glada är vi alla nog ändå i slut ändan!

toastmastrarna och padde kiim Kim
Toastmastrarna

Punch Punsh Dans Dans

Sal av p6:are


Om det hände eller sas någonting roligt ni tycker är värt att dokumentera får ni gärna lägga in detta i kommentarer :)

Frida