P6 Göteborg

Första inlägget från Plupp och Kado
Hallå där! Det har gått drygt två veckor sedan årsmötet och HT15 börjar så smått vänja sig in i sina nya roller. Mediemästarposten har efter Jozo tagits över av inte mindre än två personer: Plupp och Kado. Vi ska göra vårt bästa för att hålla bloggen uppdaterad under vårt år som mediemästare samtidigt som vi kommer sköta facebooksidan, instagram och eventuella andra sociala medier som P6 kommer synas på. Vi ska även försöka få bukt med hemsidan som förtillfället ser ut att ha haft bättre dagar.. 
 
Eftersom vi fortfarande är ganska nya ansikten i P6 kommer här en käck bild på oss samlade tillsammans med våra poster:
 
Övre raden: Twerk (Spexmästare), Fluttershy (Vice Sexmästare), Kado (Mediemästare), Sandy (Aspmästare & Matmästare), Tre5an (Prylmästare & Internmästare), Gameboy (Aspmästare)
Nedre raden: Plupp (Mediemästare & Klottermästare), Ragnar (Pubmästare), Claw (Aspmästare), Basil (Traditionsmästare & Externmästare), Do-y (Penningmästare & Matmästare), Swipe (Resemästare), Gattaca (PR-mästare)
Liggande: Murph (Sexmästare)
 
 
Edit: Vi har såklart även fått en ny granskningsmästare även om hon inte är med på bilden, Venus som tidigare var Klotter- och matmästare i HT14 kommer att granska varje steg vi tar under detta år. Hurra för det!
 
Ha det gott / Plupp
Sista blogginlägget från Jozo
Hej allihopa!
Stunden har kommit! Snart är det den 14:e maj, och P6 årsmöte. I och med detta kommer sittande i HT15 få sina nya poster och vi gamlingar i HT14 går av. Det är med både glädje och sorg jag nu skriver mitt sista inlägg på denna käcka P6-blogg. Kanske borde man varit mer aktiv, men ni vet, livet kommer före ibland och sådana saker. Jag ser i vilket fall tillbaka med mycket käcka minnen från tiden som P6 mediemästare och ser fram emot att ge vidare posten till någon/några som kommer göra det minst lika bra, om inte bättre! All kärlek och respekt och andra roligheter från mig!
 
Grabbar och kidz, 
på återseende!
/Jozo
 
när ovven var ny och orörd...