P6 Göteborg

Fullt upp i helgen!
Under helgen hade vi i P6 full upp! Så jag tänker berätta för er dag för dag vad som hände!

Fredag:

I fredags anordnade vi en pub i sammarbete med filosofspexet som hade sin föreningsföreställning!
Det coolaste med denna dag måste vara att de fått dit Glenn Hysén. Pjäsen handlade nämligen om IFK när de vann en fotbollsmatch i Hamburg. Det som var vädligt speciellt med detta var att en av huvudpersonerna spelade Glenn! PRO
Puben vart kalas bra! Det var mycket folk och Glenn var jätte trevlig, vilket gjorde alla otroligt lyckliga och glada! Bara hans närvaro var väldigt häftigt för vissa.

Trots detta trodde ju jag att han var Molles (P6 hangaround) pappa. De kom till puben tillsammans och jag tänkte: "mmm jaa de är nog lite lika allt"... Candyman hade ett och annat att säga om detta.. Det kanske ni såg på Facebook?
Padde super som vanligt!

Två söta MatNatare

Ryback beställde en SJUKT EPISK hamburgare. Den innehöll en hamburgare + tacco köttfärs.       Tacco-burgare. Kött kött kött om man sammanfattar det hela! Det gick iallafall till historien!

Lördag:
På lördagen gick vi och kollade på Filosofspexet pjäs(draeggföreställning). Vi började att förferra (som det nu faktiskt heter) hos mig. Sedan begav vi oss vidare mot studenternas hus för att, för min del för första gången se dem framträda påriktigt! :)
Jag personligen tyckte att pjäsen var jätte bra och en röd tråd även om pjäsen vart lite extra spexad nu när det var dreaggföreställning! GOOD WORK!!!

Efter föreställningen fortsatte vi firandet och kalasandet hos en av våra aspar! Kvällen var sjuuukt braaa! Det är allt jag kan sammanfatta det med ^^
Asparna hade tappat paddes mössa men den återfanns utanför min port.. Kanske var detta planen? Lixom ge mig en fantastisk överraskning när jag kom hem! Inte nog med det så hittade jag även en blomma på vägen som jag nu har svår vid fönstret! Fint!!

Söndag: Då var nog många av oss bakis!

ps. Min favorit asp nr1.
ds.

Tänkte förävrigt skriva något sällt om två aspar som fick en bajskorv av mig som tydligen vart as leeedsnaaa..

Ni två aspar små, en bajskorv ska ni ej få!
Med i P6 vill ni vara, dansa festa och va glada.
Bästa tiden i ert liv, ingen har så kul som vi!
P6 hittar på en massa trams och sabbar ens balans.
Med detta vill jag säga bajskorv kalas Aweosme tralala

Kramar Frida Qoute


Finsittning
Sådär ja! Nu är nollningen helt slut! Jag hade tänkt att sammanfatta det hela med ett quiz men eftersom jag inte var med så mkt var detta svårt att göra på egenhand. Tänkte att p6 skulle hjälpa mig :O Som tur var, var det en som gjorde detta och har därför en fråga till er som lyder:

Är allt bra?

Skicka in era svar under kommentarer BELOW!!

Men det bästa med allt må vara att jag har fått tag i lite fina fotografier från finsittningen! Dessa bilder har tagits av fottografen Daniel Westerberg. Tack så mycket hälsar vi i P6!!


Tisdagsmöte och Onsdagspub
Denna vecka har vi fullt upp i P6! Idag har vi haft vårt veckomöte som gick väldigt bra! Det var kul och mycket trevligt! Jag fick även se de nya asparna! De var SUPER SÖTA!! Precis som våra tappra och duktiga tre aspar som aspats sedan höstas! Imorgon!

På onsdag ja då har vi Onsdagspub! Det kommer bli precis lika Awesome som alltid!! Är man Awesome så är man :))

Jag länkar eventet till er BELOW
http://www.facebook.com/events/325832807462520/

På fredag ja då sammarbetar vi med filosofspextet som ska ha sin föreningsföreställning, Glenn. Vi kommer att hålla i en pub efterråt! Det kommer bli kalas kul! Framförallt för er som går på föreställningen! Kanske har några av er redan sätt den? Trots att just denna föreställning är till för föreningsmänniskor så länkar jag den så ni iaf kan se vad det är om ni inte redan visste det.BELOW
http://www.facebook.com/events/244970412250640/

Sedan på lördag då ska majoriteten av oss gå på DREGGFÖRESTÄLLNING! Så då är det självklart spexet som har sin föreställning och dreggar lite! :)

Så jag har inte laddat upp några bilder på länge så därför lägger jag upp dessa som visas BELOW
Hej!

Kramar Qoute Frida