P6 Göteborg

Phadder kick-offen!
Så var då phadder kick-offen avklarad! Ett förstagångs initiativ i P6 sammanhang som förhoppningsvis blir en tradition som kan leva kvar under framtida nollningar!


Sitter och lapar i sig solen!


Dagen började i Slottskogen och de som oroat sig för vädret kunde glömma alla sina bekymmer, solen sken hela dagen lång!


Blev en liten kubb turnering med 3 lag där Rysk Bompa segrade över Smurfarna och BengtGöranz!


Efter olidligt spännande kubbturnering(segrarna gick under namnet Rysk bompa har jag för mig) så drog vi vidare till studiegången där ett kök var reservetat för oss. I anslutning till köket fanns även en superb grillplats där det sköna sensommarvädret avnjöts ackompanjerat av pastasallad(som GudPhaddrarna bjöd på) och diverse grillade köttstycken!

Junior är vigare än vad som är hälsosamt!


De allra tappraste phaddrarna avslutade kvällen på Chalmers där ReKo tidigare under kvällen ställt till med sittning i LaPlace. När vi staplade in var det eftersläpp för fullt och snart lyckades P6 boomblaster överrösta ReKos egna dito!


Av någon anledning var det P6 boomblaster som stod för den musikaliska underhållningen i LaPlace trots att ReKo hade ett eget dito. Måhända sämre musiksmak i ReKo?


Imorgon stundar nollningen med party, kalas och vidunder! Vi GudPhaddrar skall göra vårt bästa för att hålla löpande uppdateringar här i bloggen under pågående nollning men jag anar att man knappast kommer ha ett överflöd av extra tid :P

Ses i dimman!
Bloggdebuterande GudPhadder Niklas
Vikingasittning
Jaha då är skolan snart igång igen och det är dags för den här bloggen att vakna upp ur sin sommarslummer igen. En sittning har vi ju redan hunnit med att gå på. Matnatsexs vikingasittning var ett roligt äventyr.

Vi var ett litet gäng p6are som dök upp. Förutom undertecknad var det Vice och Skåningen. Härligt att återse alla overallsklädda sköna människor och härligt att återse studs. Tror det var många som hade längtat efter detta för det blev lambo efter lambo och oj, tycker nästan lite synd om toastmastrarna T-blå och Långben.

Jag har fått en ny hobby. Samla på Zexetsnören. Det bästa är när man lyckas sno dem när ingen märker. Jag frågade vad som hände om jag snodde 5 band. Då blir det frukost med var svaret. Men jag fick då ingen frukost. Hmm.. himla lögnare.  // Therese