P6 Göteborg

Mottagningen HT15
Imorgon börjar ÄNTLIGEN vår fantastiska mottagning för alla nya studenter vid Pedagogen och IKI, hurra! Information kommer på plats under dagen och vi hoppats att vi lyckats nå fram till ännu fler studenter än vanligt genom att kötta ut mottagningsinforamtion på varenda ställe det bara är möjligt haha.
 
Det enda som inte ser ut att gå som planerat är vädret... Göteborgsväder alltså, man blir ju bara trött på det! Förhoppningsvis segar regnet med att komma imorgon så att vi hinner grilla och hänga med alla nya fina studenter innan vi blir dränkta. Nåja, i värsta fall får vi hoppa in till närmaste pub istället. Det blir vad man gör det till, och har man inte kul, så är det inte roligt!
 
VI SES IMORGON!
Kärlek
/Jozo
Hösten närmar sig
Hej alla fantastiska! 
Hösten börjar sakta med säkert närma sig i och med att kvällarna blir mörkare, alla wow-hipsters börjat lämna stan och våra sommarjobb börjar gå in i sina sista dagar... Men vi är inte ledsna för det! Nu stundar det vi alla har väntat på, höstens mottagning med P6! 

Vi har räknar ner dagarna, vi har sytt märken på våra overaller, vi har suttit i timmar i b-huset på pedagogen i möten som vi aldrig trodde skulle ta slut och vi har sjungit en och annan studentsång vid helt fel tillfälle bara för att vi saknar vårt kära studentliv så mycket! Nu är vi taggade, vi är redo och vi orkar knappt vänta längre! 

Vi ses 31/8 kära vänner! Vänta er en höst med nya vänner, nya minnen, en massa galna upptåg och kanske ett och annat hångel på en studentpub i Göteborgs mörkaste hjärta! Missa inte detta! 

/P6