P6 Göteborg

Mottagning HT14, nu kör vi!

Hallå allihopa! Nu börjar äntligen höstens termin :D
P6 är såklart supertaggade inför höstens mottagning vilken har planerats att våra underbara och jätteduktiga GudPhaddrar. Hoppas att vi får massor av nya elever som är sugna på att erfara Göteborgs studentliv!

För er som är intresserade av att gå på alla events nu i början av hösten så finns det en grupp på facebook:
https://www.facebook.com/groups/690895274289718/
Här får ni all information gällande mottagning.

Om ni har allmäna frågor kring P6 och vad vi gör så hittar ni våran egna facebooksida här:
https://www.facebook.com/Pedagogsexmasteriet

Gudphaddrarna och resten av P6 önskar er alla en underbar början på hösten 2014, hoppas vi ses!
//Kanvas

(Höstens GudPhaddrar, från vänster ni på övre raden:Fabio, Znark och Pippi, på undre raden; Meg och Curry)
Nu kör vi!
Sommaren börjar närma sig sitt slut, men inte är vi ledsna över det! Nu drar hösten igång med en massa roliga aktiviteter. Vi önskar nya studenter välkomna med mottagningen som kör igång på måndag, och idag hade P6 sitt första möte för hösten 2014! Möte betyder även att vår lilla Nanny ska få flytta hem till någon som kanske har gjort något dumt, roligt eller på annat sätt anmärkningsvärt. Och tanken är att personen som får det får vi använder oss av ska ta med sig Nannyn vart hen än går. Så från och med idag kommer detta presenteras här på bloggen efter varje möte! 

Och veckans Nanny gick till...


KANVAS!

Anledning: Idag kom Kanvas till mötet en aning (läs väldigt) förkyld och inte riktigt på topp då han lyckas få n0llesjukan från en annan fakultets nollning, bra att börja redan innan vår egna mottagning har börjat ;) sedan lyckades han även få en P-bot i hans bostadsområde för att han inte orkade lägga två minuter på att gå och hämta ett nytt parkeringstillstånd... Well Done Kanvas! 

Vi hörs snart igen! / Blåmes 😘