P6 Göteborg

Sångskrivarkväll
Det var sångskrivarkväll hos Penning. Ett underbart arrangemang som började med tacoätning.. Mums!!

Efter många om och men kom vårt stora genombrott till oss. P6 ska spela in egen skiva.. våra låtar lär ju vara eftertraktade så den kommer sälja bra!! Kanske bättre än att försöka sälja mig (även fast DKV är intresserade).. haha..

Litet smakprov:
"Mitt röda ben var borta. Det kallar jag respekt!"

Senare på kvällen började det knåpas på en visa om P6.. men det gick trögt.. så vi bytte ut mot systemsex och då gick det som på räls. det var ju jättelätt att skriva texter om deras stinkande overaller m.m. haha.. // T

Preuls 25-årsfest
I fredags var det till studs man gav sig av för att fira att vår kära Preul fyllt 25. Och vilken fest! Mycket cred till Preul och hans skåne-syster, som hade gjort en hel del väldigt fina filmer. Jag säger bara "filma mig filma mig filma mig!!!"

image15

Och DJ:en gjorde sen ett kanonjobb ooh fick upp folket på dansgolvet. och shit vilken fart det va på IR
=). Det gillar vi!! Lite random oinbjudna gäster ramlade in.. men så länge de va trevliga så va de ju lugnt =)..

Måste slänga in ett litet citat:
Vi står utanför studs och det kommer ner folk från ovanvåningen.
Greken: vad är det där uppe?
Fabian: Ja, det är ju mitt fina kontor...

Kan ju även berätta att jag blev dumpad.. för Bajsmackan.. illa...

Preul hade ju varit dum och ändrat datum på sin fest utan att meddela sina föräldrar, men då natten hade kommit till göteborg dök de skånska föräldrarna upp på studs =).. haha advokaten fick genast jobb.. då det gällde att reda ut en vad-tvist.. sexmästaren hade ollat Nelson och ville ha sin fulla vinflaska vilket vadet gav honom rätt till.. inte en halvfull eller tom..

Av nån konstig anledning.. vet inte vilken.. blev jag kvar på studs. Fastnade i ffsexs rum med lite ffsexare, hävsexare, en systemsexare och en ickesexmästerist.. Jag tror att det hela berodde på lathet.. jag orkade nämligen inte gå hem.. Så där satt man då och väntade på morgontrafiken och pratade tyska.. ja ni förstår tyska är nya innespråket.. och jag är ju nästan bättre än det än på engelska så.. =).

Till slut reste sig JB upp för att gå, och då jag vet att han åker samma spårvagn som jag så hakade jag och ickesexmästeristen (som också har vett nog att bo på rätt plats i stan) på. Vi vandrade ner till brunnsparken och väntade in första morgonvagnen. Där blev jag beskylld för att inte kunna stå.. men det är faktiskt inte så lätt när någon sätter sina fötter under mina...

Finfin fest Preul!!! /T
Fotbollsturneringen!!

IR har denna vecka fotbollsturnering och självfallet ställde P6 upp med ett piratinspirerat lag. Men då vi skulle spela gruppspel i måndags inser vi att alla som skulle komma inte har dykt upp. Vi saknar en spelare för att ha fullt lag till och med. Turligt nog får vi hjälp av Ellen och i andra matchen även Magnus. P6 tackar och bugar för att de ställde upp och hjälpte oss.

Första matchen vi spelade var mot det där himla elitlaget. Sicket fult spel de körde med. Hade god lust att placera ett par armbågar på väl valda ställen, men snäll som jag är så gjorde jag aldrig detta. Vi fick faktisk frispark för deras fula spel. Så vi riktar vårt tack till domaren. Dock vann det andra laget. 

I andra matchen var det betydligt jämnare och nu hade vi ju fått en avbytare med. Så vi behövde inte springa ihjäl oss lika mycket som innan. Tyvärr räckte det inte riktigt ända fram nu heller men men det viktigaste är ju inte att vinna utan det viktigaste är ju att ha kul. Och det hade vi!! Tack IR för bra arrangerad turnering!!

Förlorarna gick inte sen hem och grät, nej nej vi tröstade oss med lite bio istället. Vi såg flyga drake. Vet dock inte om den filmen var nåt för SU-hangarounden. Hon satt och mobbade huvudrollsinnehavaren hela filmen igenom =)..

Efter detta blev det  Mariokart hemma hos sexmästaren. Mycket trevligt! //T