P6 Göteborg

En nyinvald Rapporterar.

Idag blir jag av med oskulden. Skriva-i-P6-bloggen-oskulden och den känns ungefär som diverse andra första-gången-aktiviteter. Fumligt, nervöst och man hittar inte alltid. 

 

Egentligen känns allting ganska nytt. Sex dagar har gått sedan jag blev invald sexmästerist, två dagar sedan första mötet med ovannämnda titel. Det var nog först igår det blev verkligt, då jag tynade bort i soffan mellan popcorn & TV-tablåer. På SVT visades något de kallar humorprogram, med diverse kända ansikten som skulle göra bort sig inför hela svenska folket. 

 

Så där, någon gång mellan kvällsmackan & panikläsa-kurslitteraturen-innan-sängdags, dök det upp en student på TV. Lila overall med grönt ben, (jag har ingen aning om vilket sexmästeri, eller om det ens är ett sexmästeri, men den nedfläckade, ärmlösa overallen fylld med märken gick det inte att ta miste om, det var en student) Min syster fnös lite då denne sprang fram till en gammal bekant & nuvarande kostymnisse, för att hälsa och prata gamla minnen, då mina mungipor vreds till något slags leende. Jag letade märken på overallen, kanske något jag sett, eller något jag kan byta till mig? Jag började gräva bland mina minnen & minnesluckor för att finna tidigare bilder av liknande overall, dock utan framgång.

 

Sen kom jag på att det nog inte gör någonting, ändå. Jag kommer säkert se personen i fråga (även om den nu var fiktiv) på kommande sexmästeriresor, sittningar, eller bara vinka halvhjärtat i dimman. För när min overall är täckt av liknande tygmärken & ölfläckar, går det inte att ta minste om mig heller.

Jag är en student & jag är en sexmästerist!  

 

/ Bella

En ny dörr har öppnats

Det känns konstigt att ha tio personer till att bry sig om och inte bara det, tio personer till att ha koll på.
En ny dörr har öppnats men jag är inte riktigt redo att stänga den andra helt ännu. Det är fortfarande många minnen kvar som kommer leva kvar och det finns mycket som ni kommer få höra från alla gamla och speciellt Hangarounds men jag Vet att nya minnen kommer att formas. Det är ett otroligt gäng som har kommit till oss och jag är helt säker på att det kommer att bli ett grymt 2009!

Jag hoppas att ni alla är glada och stolta att vara P6are, för det är jag!

Hakuna Matata
// Master
äntligen!
Nu är det äntligen klart.
Den hänger där, röd-grön och fin:P
OVERALLEN ÄR ÄNTLIGEN FÄRDIG!!!

efter mycket färgpyssel hos emmi så är resultatet klart:)
Vi fick några röda, några mer åt det orange hållet och någon blev rosa aktig:P
Men benen blev gröna iaf:)

Har också tagit reda på att jag är enormt kass på att sy, så tack isabelle för all den underbara hjälpen jag fick:)
Märkerna kommer åka på, men det blir textilklister(som just i detta tillfälle står högst upp på inköpslistan).
Förresten är pizzerian hos Emmi inte så dum:P fast gurkan smaka gammalt.

Är så stolt över overallen:) den får allt slit och kämp som asp att vara värt det:)
En enormt kul tid förgylls med en röd-grön uniform som man med stolhet kommer bära med sig resten av livet:)
Ska bara samla på lite fler märken. Känner mig naken just nu. haha
MVH Molle