P6 Göteborg

Bowling och studentklubben
Efter att ha capsat med grupp 3, på en mycket trevlig förfest där alla som kom fick välja en låt till spellistan, bar det av till gamlestadstorget, där bowlingbiljetterna hastigt försvann ur våra händer. Det tog sin tid innan alla hade kommit in, men sen var bowlingen strax i full gång.

Då min förvirrade hjärna hade fullt upp med att dela ut och sälja biljetter hann jag inte med att bowla mer än 4 gånger så att säga, men två av dem lyckades jag slå strike, så jag är ganska nöjd med min insats.

När vår tid var ute, begav vi oss ner till stan och parken, där festen fortsatte. Jag minglade runt bland alla nollor och phaddrar. Grupp nio har varit lite klantiga och rört bort sin mapp. Illa för dem, för annars hade de fått fjäskpoäng.

Sen misstog jag min syn, och konstaterade slutligen att jag kom, jag såg och jag förlorade. Då gick jag och MLI till Burger king och köpte cheeseburgare till henne, och sen bar det av hemåt.

Ikväll börjar övningssittningarna. Har dock varit dåligt med inbjudningar till dem tycker jag. Men jag har i alla fall en som jag har bokat in mig att gå på, trots att jag gärna hade klonat mig och gått på fler. Men men, det är ju tyvärr inte möjligt. Men jag hopas att vi ses på Studs allihop efter sittningarna ikväll.

Kramar Athena
Det regnade inte, det var hög luftfuktighet!!!

Enligt SMHI, som är mycket tillförlitliga, skulle det inte regna under måndagskvällen, då vi skulle ha vår maskeradbrännboll. Men om folk börjar tvivla på SMHI efter denna upplevelse det kan jag inte lägga mig i. Men jag hävdar fortfarande att det var hög luftfuktighet och inget annat.

Jag fick i alla fall bevittna ett utav de mest roliga skådespel någonsin. Där var Pirater, Rocksångare, Ryska Maffian, Svinsmittor, Superhjältar, Mohammed och alla hans fruar, vilka alla hette Fatima, och hans söner med för den delen, en förskoleklass och deras lärare och massa negerbollar m.m. Det var svårt att försöka döma brännbollsmatcher när dessa aktörer levde sig in till fullo i sina roller, men det var grymt kul.

Efter brännbollen hade avgjorts (dock bara jag som vet vilka segrarna är än så länge, ni andra får hålla er till finsittningen) begav vi oss till Kontiki, och dansade i röken tills spårvagnarna hade slutat gå. Men hem kom man till slut ändå, som tur var.

Har idag suttit på pedagogen och sålt biljetter. För er som ännu inte har lyckats få tag i mig för en biljett eller två till något av de kvarstående arrangemangen, så finns jag i cafeterian i B-huset imorgon kl 12.30. Kommer även att dyka upp på välkomstmässan strax efter 12-tiden. Och annars är det bara att dra tag i mig på någon av nollningsaktiviteterna.

Kramar Athena

Picknick
Vädret var på vår sida när jag vaknade igår och möttes av en blå himmel! Underbart, mina böner hade nått fram! Så iväg till slottsskogen bar det där vi i det något fuktiga gräset dukade upp en hejdundrande picknick.

Sen var det upp till er att slå era huvuden ihop för att på bästa sätt lösa de utmaningar som vi utsatte er för. Imponerande många tekniker för att vända upp och ner på en filt. varför inte låtsas att det är en flygande matta till exempel, eller att börja klättra på varandra för att uppta mindre yta. Härliga gyckel bjöd ni på också. Gillade starkt erat engagemang hela dagen och hoppas att ni hade lika kul som jag.

Insåg dock då jag i sällskap av Zeus plockade in tipspromenaden att mina frågor nog hade varit lite svåra. eller så hade det krävts en lektion i grekisk mytologi i förväg. 

Jag har vaknat från och till hela natten nu för att se så att vädret fortfarande är på min sida inför kvällens brännboll. Sol vill jag ha och INTE regn! Det är grått, men det verkar kunna klara sig. Så jag tycker att vi allihop håller tummarna så ses vi i slottsskogen ikväll!

Kramar Athena