P6 Göteborg

Beerfest
Vi kom, Vi såg, Vi segrade. Eller nästan i alla fall. Det här är den oscensurerade historien om cider i håret, hångel på gränsen mellan två rum, och spyor i en hink inför den allmäna publikens beundran. Vad pratar jag om? Beerfest såklart!

Vi var först på plats förutom arrangerande senilsex. P6 laget bestod efter många ändringar av förutom mig själv, Niklas Tilly, Maggan och inlånade hävmästaren Oscar. Skåne hade blivit erbjuden att ta sista platsen i P6-laget, men han valde att tävla med matnatsex istället. Illa illa för honom säger vi. Nästa lag att anlända var våra aspar. Men de var ju för många för ett lag och för få för två lag. Ludde fick ta Surres plats då hon inte mådde så bra efter gårdagens gratisvin. (Vi var på samma sittning hon och jag.)

Efter många om och men var alla lag på plats och vi blev indelade i tre grupper. P6-laget hamnade i grupp 3 tillsammans med våra aspar och Zexet. Första tävlingsmomentet var Volymhäv, vilket gick ut på att häva 1 liter öl fortast. Då vi var tre lag i varje grupp tvingades man göra varje tävlingsmoment 2 gånger, först emot det ena laget och sen emot det andra laget. Niklas gav sig in i kampen mot Zexet, men dessvärre hade nog David i Zexet tjuvtränat för mycket för han tog hem segern här. Oscar ställde sig därnäst beredd att tävla mot våra aspar, representerade av Mikke. Och till vår lättnad vann Oscar denna match. Det hade ju varit illa att bli besegrade av asparna =).

Nästa tävling var s.k. Bonk. Här hällde en lagmedlem öl i en tratt som det satt fast ett rör i. I rörets andra ände tog en annan lagmedlem emot ölen. Niklas och Oscar gjorde ännu en gång fina insatser för laget, vilket resulterade i en seger på stationen. Vi slog här både Zexet och asparna.

Här näst var det distanshäv. Det gällde att lägga sig ner på det av Långben, nysvabbade blöta golvet, öppna munnen och ta emot och försöka svälja den öl/cider som hälldes ner ur en kanna ovanför av en lagkamrat. Jag vet inte hur det gick till, men på något sätt lyckades de övertala mig till att göra detta. Det enda jag hade sagt innan att jag absolut inte ville göra. Så jag lade mig ner på golvet, blev härligt blöt på ryggen och försökte ignorera Långbens skratt åt att jag skulle göra detta. Intill mig låg aspemmi och då hon hade valt att ha cider i sin kanna valde jag detsamma. Tänkte som så att cider är lättare att häva än öl va? Maggan placerade sig på bänken ovanför mig med kannan med cider i handen. Jag knep ihop ögonen (man vet ju aldrig hur bra hon är på att sikta) öppnade munnen och så var det igång. Kolsyra i näsan är inte att rekomendera. Sen kan jag även nämna att cider nog inte är så bra för håret, det blir i alla fall väldigt kletigt, vilket förövrigt större delen av mitt ansikte och min hals blev med. Detta kan dock sägas uppskattades av min pojkvän. men tro det eller ej. Jag lyckades få i mig cidern snabbare än vår asp, vilket resulterade i seger till mig och Långben var inte lika nedlåtande längre, utan hjälpte mig till och med upp.   

Oscar blev vår utmanare mot Zexet. Det kan nämnas att han var den enda av lagen i vår grupp som körde den här grenen med öl. Starkt jobbat, men tyvärr seger till Zexet.

I nästkommande gren ställdes vi upp på var sin sida om ett bord. Tre ur varje lag. Vi började med Girlpower, vilket innebar att det blev jag, Maggan och Tilly som tävlade. Första personen i laget skulle tömma en sejdel och då den var tömd var det dags för nästa person att tömma en kondom som var fylld med antingen öl eller cider och då denna var tömd var det dags för person nummer tre att tömma en ölflaska. Jag tog sejdeln, Maggan kondomen och Tilly flaskan. Vi mötte asparna, och det blev seger till P6 igen!

Mot Zexet hade vi bytt lite i laget. Niklas tog sejdeln, Tilly kondomen och Oscar flaskan. Tjejen i Zexet lyckades göra sönder kondomen när hon drack, vilket resulterade i ölfyrverkeri och diskvalificering. P6 tog hem segern i denna gren!

Sista grenen innan semifinal var ölpong. Vanligt pingisbord med två spelare i varje lag och en ölkanna i varje hörn av planen och en alltför engagerat seriös domare. Jag och Tilly ställde upp för att möta Zexet. Det dröjde inte länge förrän vi hae slagit ut deras ena spelare efter att Tilly hade satt bollen i hans ölkanna. Men sen gick det dessvärre utför. Vi gjorde dumma misstag som att vi glömde bort att vi skulle slå varannan och klantigt nog förlorade vi matchen. Det som hade sett ut som att det skulle gå vår väg. 

Oscar och Niklas ställde upp för att möta asparna. Och all heder åt asparna. Spela pingis kunde dem! De vann!

Det var dags för semifinal. Grupp ett och två hade redan var sitt lag klara för semifinal, men i grupp 3 hade P6 och Zexet tagit lika många poäng och därför måste vi avgöra i en sista gren, turbocapz! Äntligen! Jag skulle få capza! Tre ur laget skulle vara med. Det blev jag, Niklas och Tilly. Det gällde att på trettio sekunder dricka upp en öl samtidigt som man capzade så många kapsyler som möjligt i ett glas. och jag måste faktiskt skryta och säga att detta gick jättebra för mig. Jag drack upp min öl och det var inte många kapsyler jag missade om man säger som så. Dock vänder jag mig mot tilly efter avslutad tävling och inser att hon har halva glaset kvar. Och det var 10 kapsylers avdrag per 2cl ouppdrucken öl. Hon har glömt bort att dricka.. ajajaj. Som ni förstår vann Zexet denna gren. 

Men vi fick en chans till. Nu låg vi ju tvåa i gruppen, och de tre tvåorna skulle göra upp om den sista semifinalplatsen. Det var turbocapz som gällde igen, men nu bara två ur varje lag. Jag och Niklas ställde upp intill matnatsexs aspar (som placerade sig bättre i tävlingen än alla matnatsexare) och senilsex. Efter att de trettio sekundrarna hade gått var det avgjort. Vi hade slått matnatsexs aspar, men tyvärr hade senilsex fått i ett par fler kapsyler än vi, så ingen semifinal för oss.

Men vi var bästa GU-laget, iomed att senilsex inte enbart är GU-folk. Och vi kom på en ärofull femte plats av nio lag. Inte illa!

Jag gick efter detta över till att heja på Zexet, för ju bättre de placerade sig desto bättre måste det ju betyda att vi är eftersom det var dem som slog ut oss. Mycket logiskt tyckte jag. I semifinalen var det grenar som distanscapz, the Bucket, PC och ännu en runda ölpong som gällde. Jag var en mycket duktig supporter under alla grenar, och jag kom på att det var ett utomordentligt tillfälle att utöka min samling Zexet-remmar. Fick denna kväll tag i fyra stycken och Wakey tvingade mig bara att betala för två av dem på gränsen mellan två rum. Ganska bra deal tycker jag trots allt.

Det var dags för final. Och mina påhejningar hade fungerat utomordentligt. Zexet var i final, emot DKV och knattarna. Det vill säga DKV och knattarna var ett mixat lag av två DKVare och tre EKAKare. Och som final var det självfallet Das Boot som gällde. Alla lagmedlemmar ställer upp på rad mitt emot det andra laget. Framför de fyra första placeras en sejdel med öl, framför den femte en stövel (das Boot) med öl. Sen hävs det. En person i taget. Det lag där stöveln först har tömts står som vinnare. 
 
Det blev en spännande final. En i EKAK spydde först i hinken som man fick lov att spy snyggt i, utan att diskvalificeras, sen spydde en Zexetmedlem i hinken med. DKV och knattarna tog slutligen hem segern efter en imponerande hävning av stöveln av en EKAKare. De fick vandringspokalen, men nästa år tar P6 ifrån dem den va? =)

Det blev fortsatt fest på studs. Många slog sig ner och capzade, men jag fastnade vid pingisbordet med min kära pojkvän, och jag måste säga att jag spöar honom stenhårt på pingis! Haha. vi spelade i säkert en timme om inte mer innan jag återvände ut i andra rummet och insåg att den större massan hade försvunnit hem. Jag slog mig dock ner i baren och beställde in en pizza till min hungrande mage och högg in på chipsen i väntan på den tillsammans med Jalgot. 

Konstaterade att Ludde var den enda av våra aspar som var kvar, och efter att jag hade ätit min pizza letade vi upp de få som var kvar på festen inne i ffsexs rum. Därinne hittade vi skåne och någonstans i lokalen skulle även Andreas befinna sig. För övrigt hade p6are och aspar försvunnit. 

Plötsligt dök Mary upp. Döm av min förvåning, men då hade hon och Loppan krockat alldeles utanför. Mary stannade kvar en stund, sen bestämde jag och Christian oss för att det var dags att gå och äta något, så det blev tintin, dit även Mary, Ludde och Skåne hakade på. Jag och Mary begav oss sedan hemåt i regnet, medan killarna drog till sticky. Men när det är Beerfest nästa år så kan ni räkna med att jag är där igen! / Therese       
Sjöslaget!!
Det tar sin tid att smälta en resa som sjöslaget. Och jag är faktiskt inte riktigt säker på om jag har gjort detta ännu. Och det tar ju framförallt sin tid att sova ikapp och bli en normalt fungerande människa igen efter sjöslaget. JBs kommentar "Jasså det är därför ni ser ut som ni gör" vet jag inte om man ska ta som en komplimang eller inte när vi träffade honom på spårvagnen och berättade att vi hade varit på sjöslaget. Antagligen inte.

En del började denna underbara fest redan torsdagen innan. Själv anslöt jag inte till gänget förrän lördag kväll, då jag hade valt att bo gratis på hotell en natt först med all den lyx det innebär, och sen varit iväg och orienterat i den festliga tävlingen 25-manna.

Jag lyckades efter många om och men, efter en bussfärd, en pendeltågsfärd och en tunnelbanefärd ta mig till KTH där jag hittade P6 med aspar och ffsexare och DKMare. De var helt inne i sanning eller konsekvens när jag kom. Vi skulle ut på stan. Men då majoriteten av gruppen ännu inte fyllt 23 så blev gruppen lite splittrad. Jag hängde med gänget som hamnade på Balthazar. Mycket trevligt ställe faktiskt.Senare bar det dock tillbaka till kth för kårpubsfest. Där hittade vi våra DKMare också. De hade gold strike. Mmmm, gott! Fast det gäller ju att dricka i rätt hastighet.

Det blev efterfest i vår sovsal. Sen var det dags att inta det hårda golvet för att sova. Aj. Men orka släpa med sig liggunderlag för en enda natt. Nej, man får härda ut. Framåt morgonen ville dessutom Maggan ha sällskap på sin stora madrass. Det var väldigt skönt kan jag intyga. Mycket mjukare än golvet.


På Bullens Cafe.


Födelsedagsbarnet

Vi städade och sen blev det frukost på Bullens Café. Vi sjöng för Adam i DKM då med eftersom han fyllde år. Sen hängde vi på kårpuben och drack öl tills det var dags att bege sig till båten. Väntan till att få gå på båten är alltid lika lång. Men då finns det ju tid till att byta märken och leta efter känt folk. Jag letade och letade och letade. Hittade Sebbe från Borås ganska snabbt, men av hävsex, zexet och haddock såg jag inte skymten, fastän att jag visste att de skulle vara där. Linda och Anna lät de söta sjömännen från Lund kladda på dem =). Men så plötsligt blir jag stoppad. Men vem är detta? Jag känner så väl igen hans ansikte men kan inte placera honom, förrän han säger att han går på Handels. det är ju Daniel, ordföranden.Slutligen får vi gå på båten. Och vi får letat upp våra hytter som låg på åttonde våningen konstigt nog. Gick alltid neråt när jag skulle till hytten, det vill säga i fel riktning eftersom man mestadels var på våning 6 och 7. Jag och Alexandra gick och tog oss något att äta för att vänta ut taxfreekön. Sedan blev det Taxfree!!!

Jag körde på Rom och Cola jag, som jag blandade till i min vattenflaska. Det roligaste var bara en vakt som kom och sa: "Sånt vatten får du inte dricka här, eller vad det nu är". Han trodde seriöst att jag hade vatten i flaskan.Att placera över 2000 studenter på en båt innebär att man inte så lätt hittar varandra, men däremot väldigt mycket trevligt folk. Så jag kan inte redogöra för någon annans historia än min egen här. Jag, Linda, Adam och Egil koncentrerade oss länge på att äga dansgolven, vilket vi gjorde extremt bra måste jag säga. Tyvärr fick vi inte dansa på scenen, men i alla fall. Jag har äntligen fått ett ansikte på Räven. Tjejen som Linda har bytt ficka med. Riktigt härlig person!Linda och Johan hade något experiment som jag inte riktigt förstod mig på vad det gick ut på. de lånade min vattenflaska och körde ner den i en ölburk, varpå den övre delen av korken fastnar i ölburken och lossnar från min flaska. När jag ska försöka få upp den, tycker Johan att han ska göra en hjälteinsats och lösa det hela. Det går inget vidare, för han lyckas putta ner den i burken. Jag vill ju ha överstycket, annars kan jag ju inte dricka min goda drink. Så jag säger lambo på Johan för vi måste ju tömma ölen så att jag kan få ur den. Det blir att vi delar på lambon, jag Johan, Linda och Skåne.  Men sen när Johan ska göra sönder burken lyckas han skära sig, så jag sticker in i hytten för att se om det finns någon första hjälpen. Det gör det inte. Så vi får lösa det med papper och handen i högläge. Man skulle nästan kunna tro att jag är sjuksköterska och borde tillhöra hävsex, men så är det ju inte.


Nästan framme i Åbo

Någon gång strax efter denna händelse får folket för sig att de ska sova, men jag har ju bestämt mig för att jag ska gå av i Åbo den här gången, för det missade jag ju förra året, så jag stannar uppe. Alexandra som redan har sovit en stund kommer upp och gör mig sällskap. Jag pratar med vakter och receptionister för att försäkra mig om att jag inte ska missa det hela, så det slutar med att när vi är framme i Åbo springer jag och en galen Stockholmare av. Han tar ut 20 euro, och inser att: "vafan skulle jag med dem till?" Shoppa i taxfreen är mitt förslag. Sen pratar vi med en taxichaufför innan vi skyndar tillbaka. Stoppet skulle ju bara vara jättekort för att vi är försenade på grund av den tragiska händelsen som jag har valt att inte ta upp i blogginlägget, eftersom jag bara vill skriva om de roliga händelserna. 

När vi är ombord igen går Alexandra och lägger sig igen, så jag hänger på den galne stockholmaren och hans kompisar lite. Sen hittar jag två killar, vars största mål är att ragga upp tjejerna som håller på att dammsuga i hyttkorridorerna. Det var mycket lustigt att betrakta dessa två med deras desperata raggningsförsök. 

När man är vaken hela natten, tar man del av en del rykten, och är därför expert sen. Jag kunde tillexempel upplysa några alkoholsugna killar om att whiskybaren öppnade klockan sex då den senast öppna nattklubben stängde. så de begav sig genast dit. Jag hittade en massa datavetare från kth som jag hängde en del med. De hade ju komradio, vilket jag och Linda hade upptäckt kvällen innan då vi hade fått lånat Egils. Vi kom ju på att det var bra att ropa "Jag vill ha sex, någon som vill vara med" i den. Ganska bra eftersom det bara var killar som lyssnade, och vi fick ju faktiskt svar. I alla fall hade det varit en regel att det skulle vara någorlunda tyst mellan 6 och 10 för att folk som ville sova skulle få en chans att göra detta. Så när klockan hade passerat 10 satte vi oss och ropade "Godmorgon!" på alla kanalerna. vi lyckades väcka några i alla fall. Jag gick en vända ner till hytterna för att se om det var något liv där, men inte. Träffade en sjöman från Lund däremot som tyckte att jag var en ängel som hade en nokialaddare att låna ut till honom. 

Kl 11 lyckades jag å liv i P6. De hade tydligen varit vakna ett tag, men inte hade de visat sig utanför hytterna inte. Det blev lite taxfree igen för de som känded att de ville handla mer, sen var det dags för lunchsittning. Som vanligt hade vi i P6 den bästa sittningen,

Jag, Linda, Carro och våra aspar Emelie och Elin skulle vara med i årets kareoketävling så  vi åkte ner till tredje våningen för att träna. Dessvärre hade jag i det stressade anmälningsögonblicket valt en ganska svår låt, 9 to 5. Det är ett misstag att lära av. En lättare låt nästa år röstar jag för. Men vi hade ju linedans till i alla fall, och Carro var grym på texten: "Ett två tre klapp, ett två tre klapp ett klapp ett klapp ett två tre klapp". men jag hade velat se övervakningsvieon där vi tränade. Oj, vad kul det måste ha sett ut.När det sen var dags för tävlingen så sätter de på vår låt, men vi får ingen text. Himla dåligt!!! Jag fick dem till att starta om låten och då fick vi text, men då var man så ur gängorna redan så jag tyckte att allt gick fel. Men men, jag tackar ändå mina tappra tjejer som ställer upp på mina galna upptåg.

Efter tävlingen var det dags att ta sin packning, för nu skulle vi inom kort gå av båten. Sjöslaget var slut för denna gång. Och när jag och Alexandra stod på terminalen och väntade in de andra såg jag för första gången under resan zexet och hävsex. Jag hade ju letat efter dem, men nej, de ville inte visa sig förrän vi skulle åka hem. När gänget var samlat, blev det många hejdåkramar till DKM, våra underbara värdar som vi snart får se igen iomed plums. 

Jag Linda och Maggan skulle ju åka nattbussen hem, så vi kom inte hem förrän vid sextiden på morgonen. Då var man lagom pigg kan jag intyga. Som sagt det tar ett tag innan man hinner bli sig själv efteråt. Men det är det lätt värt! Sjöslaget är utan tvivel den bästa resan på året! // Therese
Bonna feat: Mora träsk, nakentwister och blandade nötter!
Vem hade trott att Skövde kunde vara kul?
Jo vi! Dvs. den fåtaliga men glada skaran som skippade Sjöslaget till förmån för Skövdes stolta festresa Bonna!
I år blev dessutom Bonna systemetmyndig så en sån fest vore ju himla illa att missa! Vårt glada lag hade alltså inget annat val än att sätta oss på ett tåg till Skövde!

Glatt gäng hybrider mellan påskkärringar, banditer och vad tusan Alec nu skall föreställa :)

Laget hade på papper döpts till x skövde göteborg, något som skulle signalera att det bestod av x-mästare ifrån skövde och göteborg har jag för mig. Ytterligt missvisande då laget utöver några ex-mästare dessutom hade hela 3 P6 aspar och en aktiv P6are(jag)! ex-mästar sidan representerades av bland annat Tilly ifrån P6, skövde x-mästarn tillika SFS vice ordföranden Dansken, Alec den trevliga(!!!) chalmeristen m.m!

Denna udda kompott av totalt 9(?) individer behövde illa kvickt under resans gång komma på nått klatschigare och mer rättvisande namn att kalla sig och lösningen fann vi på tåget! I en påse! Nötter!
Därmed var vår kampvisa snart komponerad till de andra tågresenärernas fasa:

3x Vilka är vi?    BLANDADE NÖTTER!!!!
Ååååååhhhhh NÖTMIX!

Under tågresan hann vi både ha en packa-munnen-full-med-så-mycket-bröd-som-möjligt tävling och även se hur stora nötter som får plats i sexmästeristers näsborrar(låter fel på så många sätt att det måste vara rätt).
Grekekens aka Misstagets cd-spelare började inviga vår för festresan särskilt komponerade party-cd-skiva med många fina hit-låtar som Brun utan sol  eller varför inte min personliga favoritlåt på skivan: Djingis Khan.
På sträckan falköping-skövde fick vi även fint sällskap i vår tågvagn av Blue Crew från jönköping! Vagnen fylldes självklart med ännu mer ljuv overallsdoft än tidigare och den snälla konduktören vågade ännu mindre än tidigare be oss låta bli alkoholförtäring! Dock envisades konduktören varje gång han passerade med att säga åt oss att sänka volymen på spelarn...

När vi väl kom fram var det bara att inkvartera sig i den fina sovsalen som ännu inte hade anammat sin för resten av helgen karakteristiska doft av svett och samlag:

Ohh vad mycket overaller :)

Därefter gick det utför, eller uppåt, beroende på om man diskuterar lagmedlemmarnas allmänna värdighet eller lyckotillstånd. Därför inför jag någon sorts censur hädanefter :P

Det dröjde inte länge förrän ***** trotsade kylan och sprang runt i string utanför sovsalen vilket var enda stället där vi för tillfället hade tillåtelse att dricka alkohol(alkoholförtäring var strikt förbjudet inne i sovsalen). Mången tygmärke bytte ägare denna kväll utanför sovsalen och själv fördjupade jag min relation till ett 5-liters ölfat jag släpat med mig ändå ifrån Göteborg!
Kallt blev det dock vilket fick oss att uppsöka en fin svartpub som dolde sig i en källare i närheten. Mer roande än själva svartpuben var dock en dörr i korridoren utanför! Man kunde nämligen knacka på den och så öppnade ett gäng gymnasieelever och sa att de inte ville bli störda! Det funkade flera gånger också!

Inne i pubben fann jag en bekant jag inte väntat mig just där! I baren stod nämligen ingen mindre än min storasyrras lillebror! Inte ofta man träffar den pricken och det var inte länge sen jag ens fick lära mig att även han hade overall. Vi hade redan missat att träffas på både Hjärtslaget och Absolut Gotland där vi båda vistats helt ovetandes om den andres overallsfetisch. Äntligen fick vi chansen att dricka bärs ihop!

Senare på kvällen drog vi vidare på en mellanfest i en lägenhet alldeles intill kårhuset Boulogner(?) där det som sig bör dracks öl och skrålades. ****** och ***** hamnade dessutom på golvet iförda handbojor varvid lite hångel inleddes, a sign of things to come vad gäller hela lagets aktiviteter!

innan kårhuset

När väl mitt 5-liters fat var i stort sett avlivat var det dags att vidare! Kårhuset visade sig vara både stort och häftigt! Så häftigt att vår kära P6 asp Twister ett tag fick för sig att han var hemma i göteborg på Trädgårn och självklart försökte bjuda hem alla till honom på efterfest! Ett fullt förklarligt beteende om man tar i beaktande att ölen på detta ställe(de extremt fint etiketterade Bonnaölen) kostade ynka 25:- för 2 flaskor!

Laget skingrades för vinden, någon sov, någon drack, någon pluggade inne på toaletten tills halv sex på morgonen(det var tydligen bara där det fanns ljus). Själv var jag nog en av de mesarna som somnade tidigast men men... Shit happens, jag var nöjd med min kväll ändå :)

Lördagen inleddes med frukost av billigaste sort, följdes upp med pizza av lyxigaste variant och twister på vår kära Twister! Han hade nämligen fått hjälp att måla färgglada ringar på sin kropp som några tappra individer försökte spela på!
Vädret var tämligen trist och grått men hade bättrats inför lekarna som inleddes kring ett på eftermiddagen. Det bjöds på fina anrika tävlingar såsom traktorpulling(fast med ett militärfordon), spenhäv(5 ur laget fick via spenar tömma en hink med jag vet inte riktigt vad), hästsko-kastning och traktordäcksrullande. Vågar påstå att vi gjorde helt okej ifrån oss under lekarna men bäst var ofrånkomligen lagets uppvärmningar!

Vår lekledare tillika P6 asp Bella tog ledningen och förnedrade oss grundligt, vi bara njöt :)

Dels de gymnastiska övningarna som visas i bilden ovan men även en helt underbar omgång djungeltelegraf som för evigt ärrat alla oss Blandade nötter :P Allt under vår suveräna lekledare, tillika P6 asp, Bellas överseende och ledning. Vi hade helt klart fått rätt kvinna på rätt post när laget inför resan gett Bella lekansvar!

Senare på kvällen blev det självklart sittning! När vi äntrade salen fick vi inte bara 2 fina Bonna-öl vardera utan även en påse med godsaker! Lakritsshot på tub, festis lipgloss, en liten handduk till capsande, tygmärke och i mitt fall även tärningar från ölmärket Falcon!

Riktigt imponerande bra sittning för att vara i den storleken på en festresa, kändes inte alls som den sortens utfodring sittningar tenderar att vara i stora sammanhang.
Blandade nötter var helt med på noterna i övrigt under sittningen. Hånglades det på scenen hånglades det bland nötterna, grundligt och väl. Dansken gjorde ett bejublat dansframträdande på scenen till publikens stora jubel och vi Nötter lät oss njuta väl av maten som serverades. Maten på Skövdes/Grimmis tallrik var kanske godast :)

Jippi!

Efter sittningen tog vi några öl i en trappuppgång i närheten innan vi återvände för kvällens huvudattraktion(?) Mora Träsk!
Salen var fylld av fulla studenter som kunde vartenda ord och vartenda rörelse, tror inte jag behöver säga mer än så egentligen. Det var helt enkelt riktigt bra. Fast lite läskiga var kanske gubbarna på scen :P

Därefter gjorde undertecknad misstaget att stanna lite för länge på kårhuset i sällskap av de billiga ölen(som tyvärr tog slut efter några timmar). Det vankades nämligen en helt annan huvudattraktion utanför sovsalen i kylan kring 2 på natten.
NAKENTWISTER!

Jag har sett bilderna och kan underteckna att både ******* och den andra involverade, helt främmande killen var spritt språngande nakna. För att skydda dessa stackars individer väljer jag dock av respekt att inte publicera någon bild.

Eller äsch, va fan:
Censurerade för att skydda de oskyldiga

Vet inte vad mer jag skall nämna, tror jag ganska väl lyckats sammanfatta en suverän helg i Skövde med helt underbara människor. Min enda sorg är att det dröjer ändå tills Hjärtslaget i februari innan Blandade Nötter återigen visar vad vi går för!

Niklas
Vice Sexmästare