P6 Göteborg

Ag-resan, vilken pärs!
Så var det då dags för en uppdatering från AG..
Herregud, hur ska detta sluta nu då?
Resan ner gick skitbra efter att vi vinkat av lilla maratonlöparen, vi kan kall henne Klotter =) Den för resan utsedda dagboksfröken det var jag, så kladdade i boken gjordes rätt flitigt! Redan nere på pedagogen kom faktiskt frågan upp om vi verkligen måste ha Slampan med oss på bussen!? Och givetvis tog Jr åt sig... Den stackarn=)

Hmm efter 20 minuters färd, låt oss säga i höjd med Mölndal kanske, så dog Knut! Fy fan! Luften bara gick ur honom... Bokstavligt talat! Men Joel det var en mer handlingskraftig kvinna det, så hon höll minsann hela vägen!

(Klicka på bilderna så blir de större!)

Måste erkännas att resan är lite som i en dimma... Oerhört tät dimma =) Men plötsligt rusar Sexmästarn fram som faktiskt blivit inkvarterad hos systemsex efter som några sk reiseleiter skulle sno våra platser längst fram i bussen! Vad är nu detta!? Anyway sexmästarn springer fram från längst bak i bussen och säger; Aspmästare, det måste in i dagboken att Pryl sa att jag har stor snopp! Skriv det... Sedan slår han sig ner i sätet bakom, och berättar för vår lilla söta Hangaround som var med på resan vad anledningen bakom att pryl sa detta var... Inget som kommer att tas opp i bloggen, men om ni hittar dagboken! LÄS för guds skull =) Om jag får som jag vill kommer den ligga i min bak/ärm! ehm... ja...

Väl framme i Visby tar det en halv evighet när min sovsäck är det enda som inte dyker upp.. den och vår limegröna påse med dildos! Snacka om besvikelse... över sovsäcken alltså! Men till slut dyker den upp... Men limepåsen den är väck... Snacka om otur... inga leksaker på hela helgen! hur ska vi klara oss nu då är det tänkt?

På campingen sen är vi ganska tacksamma att vi har ett hus faktiskt och inte ngt jäkla tält som förra året! Orka resa tält mitt i natten hmm typ. halv 4-4 och lagom bakis/onykter utan man kunde bara slänga sig i sängarna o soooooova... Gottit ska det vara! Sen att man kunde duscha när man ville var ju ganska trevligt det med =) Dan efter satt vi på vår lilla altan o grilla lite korv, o softa o några från hävsex blandade drinkar. Snubben i grönt blev dock förvånad över att en extra ingediens i hans drink gjorde den jäkligt mycket godare!


Det var dock inte vilken ingrediens som helst utan en bit korv med bröd! Trot eller ej!! Men jag smakade faktiskt och det var en jäkla skillnad jämför med de andras, som ju faktiskt hade samma innehåll förutom just korven! Den du!
Att sedan vår kära sexmästare valde att leka med korven framför oss andra kan ju tolkas hur du vill men vi har bevis..
Vad som hände på kvällen därefter bör inte skrivas, men nämns så smått ändå, Pryl hade som sagt sin kvartsekelsfest för ett tag sen där han hade ett par kockar som lagade maten.... en av dess små liv var med på resan och bodde i vårt hus. Vi tog honom som hund så han traskade glatt efter oss i sitt lilla koppel! Vid ett tillfälle råkar alla i huset vara ute på altan varpå alla stolar blir tagna så jag slår mig ner i hunden knä.. Nu sitter jag på Pryls kock, säger jag med ett flin... Ja o du är klibbig, säger han tillbaks... Det räcker för att min kära penning(blivande aspkollega) skall bryta ut i ett sanslöst asgarv!!! Så jag blir tvungen att gå därifrån =) Ja efter ett par timmar alltså...

Vid en rundvandring uppe bland husen finner vi sedan vår lilla klotters adepter, DKV!
Dock i ny upptappning, varav en är utrustad med borste!
Han hittar vår lille Jr sittandes på golvet helt ensam och gör honom fin i håret!
Se så fin han blev! O där bakom ser ni hunden föresten!

Sedan får denna ölhäfvarförening en idé, givetvis med denna gula dryck som de älskar..... Vi häller den i en kondom o dricker det! Smart!


Men "all good things comes to an end"...


Även DKV´s gyllene dröm sprack... Därför fick han den gyllene vätskan i händerna istället.. Döm om hans förvåning och hans ilska därtill =) Hehehe, dessa dkvare att de aldrig lär sig?!

I samma veva finner någon en rulle silvertejp, och tycker att vår lilla Granskningsmästare är lite väl svårfångad... Därför börjar han att veva in hela henne med denna klibbiga tråd...


Men när de övriga dkvarna insett vad deras kollega gjort så flyr dem fältet! För ölhäfning är en konst de kan identifiera sig med, men kidnappning av sköna fröknar, det har dom aldrig gjort förr!





Resten av resan kan vi ju säga är censurerad! =)
Och vad jag gjorde defenitivt..

Jag kan ju dock tillägga att jag vaknade i Systemsex stuga på söndagen, med bara en sko, och en hel hoper med systemsexare runt omkring mig, med oven va på så inget konstigt har hänt... =) Däremot räknas tydligen att ta av sig skorna till att ha sex these days, bara så att ni är medvetna om detta gott folk!

Gör ingenting som inte jag har gjort, ehm.. Men vad ni än gör, behåll skorna på!

//Anna!