P6 Göteborg

ÅKA PÅ CHARTER TILL STUDS!

I lördags var det äntligen dags för Chartersittningen i Studenternas hus!

Våra gäster gick igenom terminalen på flygplatsen och kom fram till semesterparadiset. Alla gäster fick ett märke och ett Hawaii-halsband att hänga runt halsen. Sen väntade en fotovägg på stranden och en strandbar med förfriskningar som bl.a. Sangria. Alla gäster var utklädda och såg ut som riktiga charterresenärer som tagit sig från kylan i Sverige till värmen utomlands.

Arrangörerna Caddy, Mucklan och Line "Asp 21" sjöng tillsammans med P6 och asparna "Välkomna på sittningskväll" (med melodin från Sällskapsresans "Välkomna till våran ö") och så var sittningen igång. Kvällens toastmasters var Filling och Jozo! Gästerna satt ner vid de uppdukade borden och trerättersmiddagen innehöll gazpacho till förrätt, enchiladas till huvudrätt och kladdkaka med SVENSKT kaffe till efterrätt.

Många av gästera höll i käcka gyckel vilket var väldigt roligt! Eloge till Patrick som under Koji & GvifENs gyckel utsågs till den bästa reseledaren! Grattis till Chalmeristen i Flamingo-dräkt som tog hem priset för bäst utklädnad! Och ett stort tack till LoL6 som delade med sig av sitt deko!!

 

Här är några av bilderna! Resten finns i en Drive som är länkad i Facebook-eventet:

 
 

Nu är vi tillbaks på svensk kylig mark och det är dags att ladda om för ett fullspäckat december!

Och vi ser fram emot nästa sittning, VÄLKOMNA ÅTER!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress