P6 Göteborg

Sommarsittning i Isobaren 7 juni!
Heya allihopa! 
 
Den sjunde juni höll Haddock sommarsittning i Isobaren och självklart var P6 där! Vi slog till och med ett rekord då hela fyra(!?!) P6'or var där under sittningen (fler tillkom under eftersläppet) vilket var ett rekord från våran sida enligt de äldre haddockarna. 
Eftermiddagen startade med förfest i Kviberg där Doris, Voffor och Onåda från MatNatSex gjorde oss sällskap, som ni ser på bilden nedan var P6 väldigt taggade! Kortspel och snack om festresor gjorde att vi på gott humör drog oss till sittningen och var där så tidigt som fem minuter efter utsatt sittningstid!!
Väl på sittningen så serverades det god mat: Pizzabullar till förrätt, färskpotatis och hemgjorda köttbullar till huvudrätt och glass till efterätt :D 
Jag valde själv att framföra det gyckel som Bacon beärade oss med under årsmötet: Lambo-lotteri (oskyldigt lotteri där lappar med högst ospecifika egenskaper avgör vem/vilka som ska få lambo, "råkade" blir så att lapparna innehöll saker som gjorde att toastmasters fick dricka). Detta resulterade i att jag ganska snabbt blev skålpål och då durkslaget var för litet för mitt huvud fick det tejpas fast (se bild nedan).
Sittningen flöt på bra efter detta fram tills strax innan efterätten då ett gyckel från en äldre haddockare förpassade båda toasmastrarna till toaletten (nya toasmasters ersatte dock dessa direkt, så detta verkar ha förutsetts av sittande Haddock). Allt som allt en väldigt trevlig sittning hoppas den blir lika bra nästa år!
//Kanvas

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress